Το μπλε ταξίδι μου στη Ζάκυνθο!

June 7, 2022

Το μπλε ταξίδι μου στη Ζάκυνθο!



Μπλε σπηλιές στη Ζάκυνθο! Θαυμάσια, βαθιά γάργαρα μπλέ νερά. Μπορείς να μπεις στις σπηλιές με μικρά σκάφη και βάρκες και να βουτήξεις στην απόλυτη μπλε εμπειρία!



1

Παραλία Ναυάγιο, Ζάκυνθος

Στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, πέρσι το καλοκαίρι με την αγάπη μου. Κάτι πολύ δυνατό είναι γραμμένο σε ένα βράχο της παραλίας, κρυμμένο πίσω από το πλοίο..Κάτι που μόνο αυτός και εγώ ξέρουμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

2

Ναυάγιο, Ζάκυνθος

Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα. Η θάλασσα είναι λίγο κρύα και αρκετά βαθιά αλλά αυτό το μπλε χρώμα της και ο ατέλειωτος ήλιος προσφέρουν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία. Αξίζει να επισκεφθείτε αυτό το μέρος ξανά και ξανά.

3

Το γαλάζιο της ψυχής μου

Τα νησιά του Ιονίου….
Τα νερά του Ιονίου….
Τα μυθιστορήματα του Ιονίου….
Οι αιώνες χάνονται στα γαλάζια μυστικά του Χρόνου…
Εκεί η ψυχή μου πήγε για να βρει τις απαντήσεις
Του φωτός και του σκότους
Της αγάπης και του μίσους
Της αλήθειας και του ψέματος…
Εκεί η καρδιά μου έμεινε για πάντα…
Στα ζαφειρένια νερά
Στον γαλάζιο αέρα
Στους χρυσούς ουρανούς…
Εκεί εγώ γνώρισα το γαλάζιο της ψυχής μου….

4

Πορεία προς τη θάλασσα

Baby sea turtle caretta-caretta making first steps from the nest to the sea, trying to avoid all the possible obstacles.

5

Ζάκυνθος

Μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου, καθαρά νερά, χελώνες, πράσινο, αξιοθέατα, extreme sports… Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Εκεί οι διακοπές σας τα έχουν όλα!

6

BASE-Jump στο Ναυάγιο

Μια από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου, το Ναυάγιο, έχει πάρει το όνομά του από το ναυάγιο του πλοίου που βρίσκεται εκεί εγκαταλελειμμένο για δεκαετίες και αποτελεί μέρος του εντυπωσιακού σκηνικού κάθε φωτογραφίας που έχει προέλθει από εκεί, είτε είναι από το έδαφος, τη θάλασσα ή τον αέρα. Εκατοντάδες BASE jumpers συρρέουν εδώ, μαζί με χιλιάδες λάτρεις της θάλασσας, για να απολαύσουν μία από τις πιο γνωστές παραλίες σε όλη την υδρόγειο. Πλαισιωμένη από κάθετους βράχους από ασβεστόλιθο, έχει γίνει ένα αγαπημένο σκηνικό με πανέμορφες εικόνες και μια έκρηξη αδρεναλίνης για κάθε jumper.

7

Καταδύσεις στη Ζάκυνθο

Τα πιο καθαρά νερά που έχω δει. Χελώνες, όμορφες σπηλιές και πολλά διαφορετικά μέρη για καταδύσεις. Μόνο λίγα λεπτά μακριά από τη Λίμνη Κεριού.

8

Κρυφός Παράδεισος

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Ζάκυνθο είναι το Πόρτο Λιμνιώνας. Μια πανέμορφη θάλασσα, περικυκλωμένη από βουνά, με κρυστάλλινα γαλανά νερά και μικρές σπηλιές. Δεν είναι μια τυπικά παραλία αφού χρειάζεται να κατεβείτε μερικά σκαλιά για να φτάσετε στη θάλασσα… Ένα μαγικό και μοναδικό μέρος!

Πηγή: discovergreece.com

Διαβάστε επίσης: