Τρόμος σε τρένο στην Κατερίνη: Τηλεφώνημα για βόμβα και μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες

June 6, 2022

Συναγερμός στην Κατερίνη μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε τρένο από τη Θεσσαλονίκη. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από την αμαξοστοιχία 595 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.



Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έγινε το φρικτό τροχαίο στην Καβάλα με τους 3 νεκρούς!

Survivor spoiler 05/06: Αυτός θα βγει πρώτος στον αγώνα κατάταξης

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/06: Αυτός θα βγει πρώτος στον αγώνα κατάταξης

Το τρένο αναχώρησε στις 17:40 από Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Παλαιοφάρσαλο Λάρισας. Φτάνοντας στην Κατερίνη, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, καθώς γινόταν γνωστό ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από τον συρμό στον σταθμό της Κατερίνης και – σύμφωνα με το GRTimes.gr – μεταφέρονται στον προορισμό τους, με λεωφορεία. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με την αστυνομία, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις στο δίκτυο.

Σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική Αθηνών-Πατρών: Σοβαρά τραυματίες ο οδηγός και δύο νεαρές κοπέλες (photos)

τροχαιο-πατρα

Ξινή βγήκε η διασκέδαση σε τρία νεαρά άτομα τα ξημερώματα της Κυριακής (5/6), οι οποίοι είδαν το όχημα που επέβαιναν να βγαίνει εκτός πορείας στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών και να τραυματίζονται.

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

τροχαιο-πατρα

Το ατύχημα έγινε στις 6.30 το πρωί στην εθνική Πατρών Αθηνών λίγο πριν την Κανελλοπούλου, στο ρεύμα προς Πάτρα. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου μάρκας mini cooper έχασε τον έλεγχο, καβάλησε το πεζοδρόμιο και προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα στο δρόμο χτύπησε με το πίσω μέρος του οχήματος δύο μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο τρία ασθενοφόρα για να παραλάβουν τον οδηγό και τις δύο συνεπιβάτιδές του και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Στο σημείο βρέθηκε επίσης και η Τροχαία για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

τροχαιο-πατρα

Κοζάνη - Δεν τα κατάφερε ο 13χρονος Βαλάντης: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τον πατέρα του - Η μάχη 19 ημερών στο «Ιπποκράτειο»

Σε τραγωδία κατέληξε το μοιραίο τροχαίο που είχε ένα 13χρονο παιδί από την Κοζάνη στις 15 Μαΐου, που επέβαινε μαζί με τον πατέρα του σε μηχανή, αλλά συγκρούστηκαν με διερχόμενο Ι.Χ. με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους. Ο 13χρονος Βαλάντης δυστυχώς κατέληξε χθες το βράδυ, Παρασκευή 3 Ιουνίου, ύστερα από 19 μέρες μάχης που έδινε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως είχε αναφέρει το kozan.gr, το τροχαίο συνέβη κοντά στο γήπεδο του Κρόκου Κοζάνης. Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μαμάτσειο χωρίς εμφανή σημάδια ζωής, αλλά μετά από εντατικές προσπάθειες οι γιατροί με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο. Ύστερα από 19 μέρες νοσηλείας έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σοβαρά είχε τραυματιστεί και ο πατέρας τους άτυχου ανήλικου, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν έδειχνε να είναι τόσο σοβαρή όσο του ανήλικου γιου του, που εν τέλει υπέκυψε στα τραύματά του. Να σημειωθεί ότι και πατέρας και γιος φορούσαν κράνος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: