Φωτιά στη Γλυφάδα: Τραγικές ώρες για τον Σταμάτη Γονίδη – Εγκατέλειψαν το σπίτι τους με τη σύζυγό του

June 5, 2022

Ισχυρά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το Ορεινό Πανόραμα να είναι ο πρώτος οικισμός που εκκενώθηκε ενώ πλέον έχει δοθεί εντολή για εκκένωση και άλλων οικισμών.



Ανάμεσα στους κατοίκους που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο είναι και ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Survivor spoiler 05/06: «Από σήμερα δεν...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον «τέλος» του Άρη Σοϊλέδη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/06: «Από σήμερα δεν...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον «τέλος» του Άρη Σοϊλέδη!

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μέσω του οποίου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τόσο εκείνη όσο και ο τραγουδιστής με την κόρη τους είναι καλά.

«Αν δεν το ζήσεις…δεν μπορείς να το καταλάβεις στο 100%……το βιώσαμε κι εμείς αυτο…2022 εκκένωση, μας φυγάδευσαν από τα σπίτια μας μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα… Είμαστε ασφαλείς εκτός σπιτιού βέβαια, όλα καλά και σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Βούλας».

Τις προκλητικές δηλώσεις του Πέτρου Τσατόπουλου σχολίασε ο Σταμάτης Γονίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2, σχετικά με τον Άγιο Παίσιο και την μεταφορά του στην ελληνική τηλεόραση, με απόλυτη επιτυχία, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής που αρκετά συχνά αναφέρεται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στα δρώμενα και την επικαιρότητα, θέλησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του συγγραφέα που θεωρεί ότι η σειρά αποτελεί ένα ακόμα πρότζεκτ για την καθαρή αποβλάκωση του κοινού.

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

γονιδησ-αναρτηση

Η αιχμηρή ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά τη μήνυση

Για άλλους η σειρά "Άγιος Παϊσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό", που έκανε πρεμιέρα στο Mega, είναι μια σειρά που θα αφήσει εποχή στην τηλεόραση, καθώς ήδη από το πρώτο επεισόδιο προκάλεσε συγκίνηση και θαυμασμό στο κοινό, για άλλους όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος μάλλον δεν προκαλεί και τόσο ευχάριστα συναισθήματα.

Ο συγγραφέας έκανε ανάρτηση για τη σειρά, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση» γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από ιεράρχες "κερδίζοντας" έτσι και ως δώρο μια μήνυση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ από εκκλησιαστικό site.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr υποστηρίζει ότι ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας με τον χαρακτηρισμό «αποβλάκωση» που χρησιμοποίησε σε ανάρτησή του για τη νέα σειρά του Mega με θέμα τον Άγιο Παΐσιο παραβαίνει τον αντιρατσιστικό νόμο.

Σχολιάζοντας με νέα ανάρτησή του τη μήνυση από την ιστοσελίδα ο συγγραφέας σημειώνει ότι:

«Το βλέπετε. Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν. Μου έκανε μήνυση, λέει, το EkklisiaOnLine για την “αποβλάκωση” που δήλωσα ότι καλλιεργεί η… απερίγραπτη τηλεοπτική σειρά του “Άγιου Παϊσιου”. Ποιος; Το EkklisiaOnLine! Από τον καιρό της Χρυσής Αυγής είχαν να με μηνύσουν. Και αφού σηκώθηκα από το πάτωμα, όπου είχα κυλιστεί από τα γέλια, θυμήθηκα την προπέρσινη ανάρτηση του Δημήτρη Αλικάκου, στο πικ της πανδημίας, όπου το EkklisiaOnLine συνιστούσε να μην φοβόμαστε την κατάποση της θείας κοινωνίας, ακόμη και αν κάποιος κακόβουλος την ανακατέψει με… δηλητήριο. Ανυπομονώ να συναντήσω αυτά τα υποκείμενα στο δικαστήριο. Ειλικρινά, ανυπομονώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: