Πως Προήλθαν οι Πιο Γνωστές Ράτσες Σκύλων μέσα απ’ τα Χιουμοριστικά Σκίτσα ενός Καλλιτέχνη

June 5, 2022

Πως Προήλθαν οι Πιο Γνωστές Ράτσες Σκύλων μέσα απ’ τα Χιουμοριστικά Σκίτσα ενός Καλλιτέχνη



Εικονογραφήσεις: Ο δημιουργός διαδικτυακών κόμικ Ben Hed και το αγαπημένο του δίδυμο γάτας και σκύλου «Pixie and Brutus» έχουν προκαλέσει πάταγο στο διαδίκτυο. Ο Hed έχει αποκτήσει 1,7 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.



Εικονογραφήσεις: Πως ξεκίνησε το κόμικ
Πρόσφατα ο εικονογράφος δημοσίευσε μια ανάρτηση που κάνει την ερώτηση, από πού προέρχονται οι πιο μοναδικές ράτσες σκύλων; Σίγουρα γνωρίζουμε την εξελικτική ιστορία, ότι τα σκυλιά προέρχονται από τους λύκους, αλλά πώς ένας λύκος, κατέληξε σε ένα μικρό corgi; Ο Hed έχει κάποιες αρκετά ξεκαρδιστικές απαντήσεις που τις παρουσιάζει με ευχάριστες εικονογραφήσεις.

Εικονογραφήσεις: Μερικά από τα σκίτσα

Όπως και με τόσες άλλες καλλιτεχνικές ιδέες, η έμπνευσή του για το κόμικ προήλθε από τυχαίες φανταστικές σκέψεις. «Σκέφτηκα πως ήταν αστείο το ότι κάποια σκυλιά μοιάζουν τόσο ίδια με τους λύκους ενώ μερικά άλλα καθόλου. Υποτίθεται πως όλες οι ράτσες σχετίζονται».

Κάθε ράτσα έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που την κάνουν μοναδική . Ο καλλιτέχνης δηλώνει πως δεν έχει κάποιο φαβορί. «Δεν έχω περάσει πολύ χρόνο με καμία από αυτές τις ράτσες. Όλες φαίνονται ενδιαφέρουσες με τον δικό τους τρόπο.»

Πηγή: viralman.gr

Διαβάστε επίσης: