Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον γιο της μετά από καιρό – Μεγάλωσε πολύ

June 5, 2022

Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον γιο της μετά από καιρό – Μεγάλωσε πολύ



Η ηθοποιός είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον μικρό Αρίωνα εντός και εκτός σπιτιού.



Από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram ξέρουμε ότι στο αγοράκι αρέσουν πολύ τα μηχανοκίνητα οχήματα, η ζωγραφική και η επαφή με τη φύση.

Η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ακόμα ένα όμορφο στιγμιότυπο του γιου της, Αρίωνα. Ο μικρός λατρεύει τα σκυλιά, και πριν από μερικές ώρες είχαν σκυλομπερδέματα!

Μπλέχτηκαν τα λουράκια τους, και η γλυκιά μαμά μοιράστηκε αυτή την αστεία στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, και μας έδειξε πόσο μεγάλωσε ο γιός της!

Στη φωτογραφία η γνωστή ηθοποιός έγραψε «πρωινά μπερδέματα»!

Η προοπτική δεύτερου παιδιού και η βάφτιση
Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Πάμε Δανάη» στο Mega είχε μιλήσει για την προοπτική απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού αλλά για το γεγονός ότι δεν έχει βαφτίσει ακόμα τον γιο της.

«Δεν έχω κλείσει μέσα μου το κομμάτι του δεύτερου παιδιού και είναι κάτι που το σκέφτομαι με αγάπη…», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσο για τη βάφτιση ανέφερε ότι «δεν έχουμε βαπτίσει τον Αρίωνα, αφενός λόγω της καραντίνας και αφετέρου γιατί και εγώ και ο Δήμος είμαστε φοβερά αναβλητικοί».

Ο έρωτας της γνωστής ηθοποιού με τον γιο της
Η Τζένη Θεωνά έχει «έρωτα» με τον γιο της. Η ίδια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε δηλώσει πρόσφατα:

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας . Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει συνέχεια, είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα».

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: