«Έσπασε» τη σιωπή της η Κατερίνα Παναγοπούλου για τον Ντέμη Νικολαϊδη: «Κάτι κρύβεται από πίσω…»

June 4, 2022

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town. Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του MEGA, μίλησε για την προσωπική της ζωή!



Η αποκάλυψη της Παναγοπούλου για την προσωπική της ζωή

Σε ενοχλεί να εισβάλλει η δημοσιότητα στην προσωπική σου ζωή;

Survivor trailer 5/6: «Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες...» - Κόκαλο όλοι με την ανακοίνωση «βόμβα» Λιανού (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 5/6: «Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες...» - Κόκαλο όλοι με την ανακοίνωση «βόμβα» Λιανού (Video)

«Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα. Και είμαι απόλυτη σε αυτό. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη ή βαριά, που δεν έχει θέση η δημόσια διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Άσε που έχω διαπιστώσει πως όταν κάποιος διαφημίζει την προσωπική του ευτυχία, συνήθως κάτι κρύβεται από πίσω.

Κατερίνα Παναγοπούλου και Ντέμης Νικολαϊδης

Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Οι πολίτες περιμένουν από την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να ενημερωθούν για θέματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια ή η πολιτική κατάσταση και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι να μάθουν πτυχές της προσωπικής της ζωής ή να την ακούν να μιλάει για τις σχέσεις της. Επιπροσθέτως, ως δημοσιογράφος γνωρίζω καλά πως αν μπεις στο παιχνίδι αυτού του είδους της δημοσιότητας, μετά δεν έχει τέλος.»

"Ο Ντέμης πάντα...": Η πρώτη αντίδραση της Βανδή για την σχέση Νικολαΐδη - Παναγοπούλου

Φυσικά η πρώην σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά της, πολύ περισσότερο τα προσωπικά του πρώην συζύγου της κι έτσι θα ήταν άτοπο να περίμενε κανείς μια δημόσια τοποθέτηση.

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

Μπορεί η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει γίνει γνωστή και οι δυο τους να μην το κρύβουν όμως και πάλι η ίδια η τραγουδίστρια πολύ σπάνια μιλάει για το θέμα αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η αντίδραση της... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: