Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είχε ασπρίσει, έτρεμαν ελαφρώς τα χέρια της…» – Οι τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας μέσα από την δραματική περιγραφή νοσηλεύτριας (Video)

June 4, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα όσα συνέβησαν την ημέρα που η άτυχη Τζωρτζίνα έχασε τη ζωή της, αποκαλύπτονται μέσα από την περιγραφή μίας νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Παράληλα, μία νέα σημαντική κατάθεση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, του ενός από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, των οποίων η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.



Την ημέρα εκείνη, ενημερώθηκε ότι η 9χρονη είχε πάθει ανακοπή. Η νοσηλεύτρια περιγράφει τα όσα διαδραματίστηκαν στον θάλαμο όπου νοσηλευόταν στο κοριτσάκι, αλλά και τις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Survivor trailer 5/6: «Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες...» - Κόκαλο όλοι με την ανακοίνωση «βόμβα» Λιανού (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 5/6: «Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες...» - Κόκαλο όλοι με την ανακοίνωση «βόμβα» Λιανού (Video)

“…Η μαμά της Τζωρτζίνας πηγαινοερχόταν έξω από τον θάλαμο και όταν η Τζωρτζίνα διασωληνώθηκε την είδε να ταράζεται και να κάθεται σε ένα καροτσάκι που υπήρχε έξω από τον θάλαμο. Κατάλαβα ότι ταράχτηκε, γιατί είχε ασπρίσει, έτρεμαν ελαφρώς τα χέρια της και της ζήτησε να της φέρει ένα ποτήρι νερό…”, λέει η νοσηλεύτρια, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star.

“Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η Τζωρτζίνα πέθανε. Τότε τους ζητήθηκε από τους γιατρούς να την ετοιμάσουν…”, σημειώνει και προσθέτει στη συνέχεια: “άφησαν τους γονείς της Τζωρτζίνας να μπουν στον θάλαμο για να την δουν και όταν βγήκαν, ξαναμπήκαν εκείνες, έκαναν μπάνιο το παιδί, κάλυψαν τις οπές με βαμβάκι, έδεσαν την γνάθο και τα χέρια του και το κάλυψαν με σεντόνι”.

Τότε, περιγράφει, οι γονείς μπήκαν εκ νέου στον θάλαμο “και ο μπαμπάς μετά από 10 λεπτά ήρθε στη στάση των νοσηλευτών και τους ζήτησε να συντομεύσει η διαδικασία για να πάει το παιδί στο νεκροτομείο. Κάποια στιγμή πήγε στην κλινική κάποιος κύριος, που όπως έμαθε ήταν αυτός που απενεργοποίησε τον βηματοδότη που είχε η Τζωρτζίνα”.

Στην ερώτηση των Αρχών πώς ήταν οι γονείς της Τζωρτζίνας αμέσως μετά τον θάνατο της κόρης τους, η νοσηλεύτρια απάντησε ότι “ο μπαμπάς της βουρκωμένος και η μαμά της κάποια στιγμή έβγαλε έναν λυγμό. Για τέτοια περίπτωση, να χάνεις δηλαδή το παιδί σου, ήταν αρκετά ψύχραιμοι. Βέβαια, ο άνθρωποι είχαν ήδη χάσει δύο παιδιά και μπορεί γι’ αυτό να ήταν σε αυτή την κατάσταση.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Τους είπε ότι αυτό είναι προσωπική της γνώμη χωρίς να έχει εμπειρία από παρόμοια περιστατικά, γονείς δηλαδή που χάνουν το παιδί τους μέσα στο νοσοκομείο”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: