Νήπιο μιμείται τον παππού του και περπατάει με το μπαστούνι – Απολαυστικό βίντεο

June 4, 2022

Νήπιο μιμείται τον παππού του και περπατάει με το μπαστούνι – Απολαυστικό βίντεο



Τα παιδιά απορροφούν ό,τι βλέπουν και ακούνε γύρω τους σαν σφουγγάρι. Στην νηπιακή ηλικία μιμούνται συμπεριφορές, κινήσεις, επαναλαμβάνουν λέξεις, μελωδίες, στίχους. Η μίμηση είναι βασική διαδικασία για την ανάπτυξη των παιδιών και μέχρι και την ηλικία των 18 μηνών είναι σε θέση να μιμούνται και απλές ενέργειες όπως είναι το ανακάτεμα του φαγητού, το σκούπισμα του τραπεζιού, το περπάτημα κ.α.



Όταν τα παιδιά μιμούνται τους μεγάλους, δεν μαθαίνουν μόνο, αλλά προσφέρουν και σε όλους εμάς άφθονο γέλιο. Βίντεο με μωράκια και νήπια να μιμούνται κινήσεις τις μαμάς ή του μπαμπά έχουν κάνει πολλές φορές τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Νήπιο μιμείται τον παππού του
Ένα τέτοιο βίντεο είναι και το παρακάτω στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα κοριτσάκι λίγο μεγαλύτερο του ενός έτους. Η χαριτωμένη μπέμπα είχε πάει με την μαμά της για επίσκεψη στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς και όταν εκείνη της ζήτησε να μιμηθεί τον παππού, το νήπιο πήρε το μπαστούνι και άρχισε να περπατάει ακριβώς όπως αυτός.

Όλοι όπως ήταν αναμενόμενο ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, μαζί και ο παππούς που περπατάει λίγο πιο πίσω της. Αξιοσημείωτο δε είναι ότι το κοριτσάκι μιμήθηκε και το σκυφτό ανάστημα του ηλικιωμένου, αλλά και το αργό περπάτημά του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: