Σούσουρο στους διαδρόμους του ANT1 – Έγινε η αποκάλυψη για το νέο πρόγραμμα

June 4, 2022

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” την Παρασκευή 3/5 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον λίγο μετά τα δυσάρεστα, που έγιναν γνωστά σχετικά τη σχέση του. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τον λόγο που έφυγε η Μαρία Μπεκατώρου από τον Αντ1.



Με αισιοδοξία παρ΄ όλα αυτά μίλησε και έκανε για πρώτη φορά τη δήλωση πως η εκπομπή που κάνει με τον Αντ1 θα συνεχιστεί και του χρόνου, επομένως υπέγραψε για τον δεύτερο κύκλο. Να θυμίσουμε εδώ πως η εκπομπή έχει να κάνει με αθλητικά και συγκεκριμένα κινείται γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή δεν είναι άλλη από το Football stories.

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λέντζα

«Είμαι απόλυτα οκ. Είναι μια πολύ busy περίοδος. Θα το πω για πρώτη φορά Σήμερα κιόλας συμφωνήσαμε για το δεύτερο κύκλο του Football Stories στον ΑΝΤ1. Ξεκινάμε γυρίσματα και θα είμαι στον ΑΝΤ1. Θα είναι ο δεύτερος κύκλος, που ουσιαστικά είχε μπει στον πάγο λόγω covid, και ξεκινάμε γυρίσματα 10 Ιουλίου.

Είναι ωραίο γιατί είναι και δημιουργικό project κι έχει μι ταυτότητα που μας εκφράζει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: