Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ζει: Αυτή είναι η γυναίκα με την ανατριχιαστική ομοιότητα που σοκάρει (video) – Funny-Περίεργα

June 4, 2022

Η μεγάλη ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έφερε στον λογαριασμό της 20χρονης Rose van Rijin, στο TikTok 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους, αλλά πολλοί θεωρούν, πως η νεαρή μάλλον δεν διαχειρίζεται σωστά την δημοφιλία της και την ομοιότητά της με την αείμνηστη και μέχρι και σήμερα πολύ αγαπητή πριγκίπισσα. Την ίδια στιγμή, σοκάρουν αποκαλύψεις για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.



Πιο συγκεκριμένα, η Rose van Rijin απ΄την Ολλανδία, φαίνεται να μιμείται σε μεγάλο βαθμό την πριγκίπισσα Νταϊάνα και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να ενοχλεί όσους την παρακολουθούν.

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 03/06: Χάος στο Survivor 5! Επιτέθηκε στον Μαρτίκα ξανά η Βρισηίδα μετά το συμβούλιο και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Η TikToker συγκεκριμένα, άλλαξε αρκετά στοιχεία στην εμφάνισή της, ώστε να μοιάζει με την αείμνηστη πριγκίπισσα, με πιο χαρακτηριστικό, το κούρεμά της.

Και το υπόλοιπο στυλ της ωστόσο, το έχει επιμεληθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να παραπέμπει στις παλαιότερες δεκαετίες.

«Εμπνέομαι από τη μόδα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της δεκαετίας του '80, αλλά πάντα της δίνω τη δική μου πινελιά, από τη δεκαετίας του '70», ανέφερε η ίδια.

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

Απ΄τη μεριά της, η Ρόουζ, η οποία αυτή την περίοδο παραδίδει tutorial μακιγιάζ διαδικτυακά, εξομολογήθηκε ότι παρόλο που της λένε συχνά πως μοιάζει πολύ στην Νταϊάνα, η ίδια δεν το βλέπει σε τόσο μεγάλο βαθμό, όταν κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Στο TikTok και το Instagram, ακούω ότι μοιάζω στην Νταϊάνα κάθε μέρα. Όταν γύριζα το κλιπ για το λουκ της Νταϊάνα, υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που με φώναζαν με το όνομά της. Νόμιζα ότι ήταν αστείο και ότι αυτό σημαίνει πως έκανα πολύ καλά τα μαλλιά και το ντύσιμό μου», είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε, ότι η ίδια δεν παρατηρεί τόση μεγάλη ομοιότητα. «Είμαι τόσο συνηθισμένη στο πρόσωπό μου αλλά οι άνθρωποι στο διαδίκτυο δεν είναι», σχολίασε συγκεκριμένα, σχετικά με αυτό.

Το περιχόμενό της ωστόσο στο TikTok, φάνηκε να ενοχλεί μερικούς από τους φανατικούς θαυμαστές της αείμνηστης Νταϊάνα. Όπως ανέφερε η ίδια, πολλοί είναι εκείνοι που της λένε να σταματήσει τις προσπάθειες που κάνει να μοιάσει στην πριγκίπισσα και ειδικότερα, τα tutorial που ανεβάζει σε μορφή βίντεο από το προφίλ της, καθώς, όπως λένε, με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να μιμείται σε πολύ μεγάλο βαθμό την πριγκίπισσα.

Αυτα τα σχόλια, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, ίσως να τη στεναχωρούν πολλές φορές, αφού της αρέσει να “αναβιώνει” με τη δουλειά της, βίντατζ είδωλα των περασμένων δεκαετιών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: