12 Φωτογραφίες Που Δείχνουν Πόσο Ανεκτίμητο Είναι να Δίνετε Ζωή σε Αδέσποτες Γάτες

May 26, 2022

12 Φωτογραφίες Που Δείχνουν Πόσο Ανεκτίμητο Είναι να Δίνετε Ζωή σε Αδέσποτες Γάτες



Όσοι το έχετε ζήσει, είτε επιδιώκοντάς το, είτε επειδή προέκυψε από το πουθενά (εγώ, ο Τσιτσάρας, ένα πρωί πριν 6 χρόνια φώναζα μέσα από ένα κάδο σκουπιδιών ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια, η μητέρα με άκουσε και ήρθε σαν απο μηχανής θεός και με άρπαξε από εκείνο το βρωμερό μέρος), γνωρίζετε πόσο ανεκτίμητο, πόσο πολύτιμο είναι να ανοίγετε το σπίτι σας σας ένα βασανισμένο αδεσποτάκι, μεγάλο ή μικρό, εβρισκόμενο σε μεγάλη ανάγκη, άρρωστο, με θομπή γούνα, να το τρώνε τα παράσιτα ή να υποφέρει από γρίπες ή και πιο σοβαρές ασθένειες.



Και μετά συμβαίνει αυτή η πανέμορφη μεταμόρφωσή τους! Γίνονται δυνατές, το βλέμμα τους παύει να είναι θλιμμένο, βασανισμένο, η γούνα τους αρχίζει να λάμπει, τα μάτια τους ανοίγουν, το τρίτο βλέφαρο εξαφανίζεται, οι γάτες είναι ξεκάθαρο ότι ανθίζουν και καθώς ανθίζουν, ανθίζει και η αγάπη μέσα τους και μοιραία εσείς γίνεστε αυτοί που εισπράττετε αυτή την αγάπη.
Ξέρω εκατοντάδες ανθρώπους που λένε ότι το πιο όμορφο πράγμα που έκαναν ποτέ στη ζωή τους ήταν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους σε ένα αδέσποτο γατάκι! Και μετά άρχισε να συμβαίνει αυτή η περίφημη μεταμόρφωση! Στη συνέχεια δείτε 12 φωτογραφίες και τις αντίστοιχες μαρτυρίες των χούμανς που δείχνουν ακριβώς αυτό: πόσο ανεκτίμητο είναι να δίνετε μια ευκαιρία για ζωή μέσα στο σπίτι σε μια αδέσποτη γάτα!

1. “…υιοθέτησα την 6 μηνών γατούλα από ένα καταφύγιο και δεν νομίζω ότι είχε δει ποτέ στη ζωή της χαλί.. ξάπλωσε εκεί για μισή ώρα, χωρίς να κινείται”

2. “.. εργάζομαι σαν γεωλόγος! Έφευγα από το πεδίο ένα πρωί και την άκουσα να νιαουρίζει. Γύρισα το κεφάλι και είδα αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι! Νομίζω ότι με είχε επιλέξει!

3. “.. έφερα αυτό το μωρό-κοριτσάκι σπίτι από το καταφύγιο και δεν έχει φύγει στιγμή από το πλάι μου! Σας παρουσιάζω την Κλόβερ”

4. Δείτε τι μεταμόρφωση μπορεί να φέρει λίγη αγάπη

5. “.. βρήκα αυτή τη γάτα και δεν μπορούσα να βρω τη μητέρα της, οπότε νομίζω ότι πλέον είναι δική μου!”

6. “.. πήγα στο τοπικό καταφύγιο απλώς να κοιτάξω.. και έφυγα από κει με αυτή τη γλύκα! Κυρίες και κύριοι η Aya!”

7. “.. μόλις μετακόμισα στο νέο μου σπίτι και βρήκα ένα συγκάτοικο!”

8. “… είμαστε τόσο χαρούμενοι που υιοθετήσαμε αυτά τα δίδυμα.. είναι αχώριστα”

9. “.. 6 εβδομάδες αγάπης και φροντίδας και είναι τελείως μεταμορφωμένος! Τον βρήκα μισοπεθαμένο στον δρόμο μια βροχερή μέρα”

10. “… 3 χρόνια πριν, βρήκαμε αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι κάτω από την βεράντα και δείτε πως είναι τώρα!”

11. “.. τη μερα που έφερα σπίτι τον μικρό Όουεν και 12 μήνες αργότερα.. μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο πλάσμα!”

12. “.. εμφανίστηκε και έτσι την κρατήσαμε.. σήμερα επισημοποιήθηκε η σχέση μας! Είναι πολύ ευτυχισμένη γι’ αυτό!”

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ζητήσω να μου διηγηθείτε και εσείς τις δικές σας ιστορίες θαυμάτων, τις μεταμορφώσεις αδύναμων γατών που τους ανοίξατε το σπίτι σας και άλλα παρόμοια! Περιμένω τα σχόλιά σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μια αδέσποτη γάτα στο περιβάλλον του σπιτιου θα τα βρει όλα καινούρια και πιθανώς απειλητικά. Εκτός από λίγες περιπτώσεις άφοβων ή πάρα πολύ βασανισμένων γατών, οι υπόλοιπες δεν θα νιώσουν απευθείας άνετα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: