Καμία σχέση με Ελλάδα: Σε αυτή την χώρα γεννήθηκε η Δέσποινα Βανδή

May 25, 2022

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Μάλιστα, έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το 1.500.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Συνολικά οι πωλήσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, Βουλγαρία, Τουρκία, Λίβανος και Αμερική ξεπερνούν τα 2.000.000 αντίτυπα.



Με την ευκαιρία δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με «καυτά» φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει χαράξει μεγάλη πορεία στον χώρο του τραγουδιού, ενώ το πρόσφατό της εγχείρημα είναι η παρουσίαση του "Chart Show".

Ωστόσο, κάτι που ίσως να μην ξέρατε για την Δέσποινα Βανδή είναι το που γεννήθηκε και που έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια.

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

Ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε: Τα νέα τρυφερά στιγμιότυπα Βανδή - Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης όπως όλα δείχνουν ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο. Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει να κρύβονται και απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους, ταξίδια αλλά και οι φορές που οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Σήμερα, η εκπομπή “Open Weekend” έφερε στο φως μια νέα τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού. Στη φωτογραφία αυτή, βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι αγκαλιασμένοι κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκεί και την απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια.

Ενεργός μπαμπάς ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το απίστευτο δώρο που έκανε στο γιο του και η αντίδρασή του (photo)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι φουλ ερωτευμένοι. Αν και στην αρχή της σχέσης τους απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον αδιαφορούν και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Δείτε επίσης: Χαλασμός στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αν και ο γνωστός ηθοποιός ταξίδευε μέχρι την Κύπρο συχνά για να είναι κοντά στην αγαπημένη του, που έκανε εμφανίσεις εκεί, δεν ξέχασε ποτέ το ρόλο του πατέρα.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός μπαμπάς και όποτε βρίσκει ευκαιρία περνάει χρόνο με τον 8χρονο Μιχάλη.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε το γιο του και με βοηθό τον ηλιόλουστο καιρό και τον πήγε για ιππασία. Μάλιστα, ανέβασε story στον λογαριασμό του στο Instagram με τις επιδόσεις του μικρού. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γιος του ξετρελάθηκε και άρχισε αμέσως να ιππεύει.

Δείτε το στιγμιότυπο:

γιος Βασίλη Μπισμπίκη ιππασία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: