Ραγίζουν Καρδιές Οι Γονείς Γιακουμάκη Για Τον 14Χρονο Μάκη: “Ο Θάνατος Του Βαγγέλη Μας Δεν Έγινε Φάρος Για Την Κοινωνία”

May 20, 2022

Ραγίζουν Καρδιές Οι Γονείς Γιακουμάκη Για Τον 14Χρονο Μάκη: “Ο Θάνατος Του Βαγγέλη Μας Δεν Έγινε Φάρος Για Την Κοινωνία”Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον χαμό του 14χρονου Μάκη στα Κάτω Πατήσια..Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του μετά το ανελέητο bullying που υπέστη στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους που άλλο ένα παιδί φέρεται να έπεσε θύμα bullying.

“Πιστεύαμε ότι τα βασανιστήρια που έγιναν στον Βαγγέλη μας, βασανιστήρια για τα οποία, όπως γνωρίζετε, καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι, αλλά και ο θάνατος του παιδιού μας, θα ήταν αποτρεπτικά από το να ακούσουμε ξανά για βασανιστήρια σε άλλα παιδιά.

Δυστυχώς, ο θάνατος του Βαγγέλη μας δεν έγινε φάρος για την κοινωνία μας”, είπαν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Επτά χρόνια και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Βαγγέλη μας νιώθουμε θλίψη που διαπιστώνουμε ότι η κοινωνία μας επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία. Ας αναλογιστούν αυτοί που πρέπει, ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά που συμβαίνουν”, σημείωσαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: