Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο με την βίλα και το θεματικό πάρτι

May 17, 2022

Η στιγμή που οι παίκτες του Survivor 5 ανυπομονούσαν έφτασε και αυτή είναι φυσικά ο αγώνας Ελλάδας – Τουρκίας. Οι δικοί μας παίκτες έφτασαν φανερά ωστόσο αγχωμένοι στην παραλία, καθώς γνώριζαν πως είχαν να αντιμετωπίσουν τους πιο δυνατούς Τούρκους, μιας και πρόκειται για τους All star.



Παρόλα αυτά, δεν αγωνίστηκε η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας αλλά Μπλε Τούρκοι και Έλληνες εναντίον Κόκκινοι Τούρκοι και Έλληνες. Έπρεπε μάλιστα να παίξουν δύο αγώνες, μέχρι τους 8 πόντους.

Τελικά και τους 2 αγώνες τους νίκησαν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly. Το έπαθλο για απόψε ήταν ένα φανταστικό και θεματικό πάρτι σε τεράστια βίλα, με φαγητό και χορό.

Η νίκη των Μπλε

Ανατροπή στις ημέρες προβολής – Πότε θα δούμε την αποχώρηση

Το περασμένο Σάββατο (14/5), το Survivor 5 αναγκάστηκε να μείνει εκτός αέρα ΣΚΑΪ λόγω του μεγάλου τελικού της Eurovision. Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε (15/5) με ένα καθηλωτικό επεισόδιο, το οποίο μάλιστα σημείωσε εντυπωσιακή τηλεθέαση (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε).

Η σύντομη αλλαγή αυτή στον προγραμματισμό του καναλιού, έφερε τα πάνω κάτω για το παιχνίδι επιβίωσης. Ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα βλέπουμε αγώνισμα ασυλίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι ασυλίες θα… διαβάστε στο TV24.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: