Survivor 5: Θα το ανακοινώνει άμεσα στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός – Τα φέρνει όλα τούμπα ο Ατζούν

May 15, 2022

«12 παιδιά στον Άγιο Δομίνικο, 12 παιδιά…», θα μπορούσαμε να πούμε, παραφράζοντας το στίχο από το κορυφαίο τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, ώστε να αναφερθούμε στο πόσοι έμειναν ακόμη στην τελική ευθεία του Survivor 5, έστω κι αν ο ιστορικός συνθέτης ποτέ δε θα χαλούσε τον παραμικρό χρόνο να ασχοληθεί με ένα τέτοιο προϊόν.



Σε κάθε περίπτωση, στο ριάλιτι επιβίωσης οι «μονομάχοι» μεμιάς μειώθηκαν δραστικά, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει λίγοι πια, προχωρώντας προς το φινάλε και το ραντεβού των παικτών με τους φαν τους στο Γαλάτσι, στο οποίο όμως τέσσερις θα διεκδικούν, από τον ημιτελικό και ύστερα, το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και όλα τα επακόλουθα, που φέρνει αυτή η δημοσιότητα μέσα από το παιχνίδι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Εκτός Αθηνών η Ελένη Μενεγάκη – Πόζαρε στο φουσκωτό του Παντζόπουλου αξίας 300.000 ευρώ

Οι εξελίξεις, πια, θα είναι ακόμη πιο ραγδαίες, καθώς οδεύουμε στο τέλος, με τον Γιώργο Λιανό να έχει μια σπουδαία ανακοίνωση να κάνει στους παίκτες στο έκτακτο συμβούλιο. Αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, που με τη σειρά της ενεργοποιεί τη συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και επιστρέφει στην Ελλάδα με μια μοναδική εμπειρία στις αποσκευές της.

Ο παρουσιαστής θα γνωστοποιήσει, παράλληλα, την… διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: