Survivor 5 – αποκλειστικό: Έξαλλος με την παραγωγή ο Άρης Σοϊλέδης – Μένει ή φεύγει;

May 15, 2022

Κλίκα είναι και πάει… Ο Άρης Σοϊλέδης τα είχε φτιάξει όλα πολύ ωραία, απλώνοντας «δίχτυα» και στις δύο ομάδες και δημιουργώντας συμμαχίες, που εξασφάλιζαν τη διαδρομή του μέχρι το τέλος, αν και ήδη έχει εξασφαλίσει σε σπουδαίο βαθμό τη στήριξη του κοινού λόγω αγωνιστικών επιδόσεων.



Η δημιουργία φιλιών, όμως, έστω και στο πλαίσιο του παιχνιδιού στο Survivor 5, σου δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις, άλλωστε, το ποια θα είναι η ετυμηγορία του κοινού, σε περίπτωση που βρεθείς υποψήφιος, αν και η παραγωγή έχει φροντίσει να μας δείξει πως ο ποδοσφαιριστής πάει… καροτσάκι για το έπαθλο, με κορυφαίο παράδειγμα τη μη τιμωρία του και αντίστοιχα την αποβολή του «Τσακατσούκα» για δύο ουσιαστικά ίδια περιστατικά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έτοιμοι για γίνουν γονείς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Η αποκάλυψη κοντινού τους προσώπου

Ο Σοϊλέδης, όμως, φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος… που θέλει τα πάντα. Δε βολεύεται στην εύνοια, που ήδη διαθέτει κι αφού έχει μάθει σε αυτήν, οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη που μπορεί να μην του αρέσει, αποτελεί αφορμή για «πόλεμο» από τη μεριά του, μη διστάζοντας σε πάμπολλες περιπτώσεις να τα βάζει με την παραγωγή.

Όταν, βέβαια, καλομαθαίνεις έναν παίκτη και τον αφήνεις για μήνες να μιλά με Ελλάδα, καταπατώντας κάθε όριο κανονισμών και ηθικής, αυτά συμβαίνουν. Και του λόγου το αληθές αποδείχθηκε ακόμη μια φορά στο έκτακτο συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Γιώργος Λιανός, όπου ανακοινώνει την αλλαγή των ομάδων.

Ο Σοϊλέδης, βλέποντας τα περισσότερα άτομα της παρέας του να βρίσκονται στην άλλη ομάδα, έγινε έξαλλος και….διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: