Γυναίκα Πάει Στα Επείγοντα Με Έντονο Στομαχόπονο Και Γυρνάει Σπίτι Με Ένα Μωρό!

May 14, 2022

Γυναίκα Πάει Στα Επείγοντα Με Έντονο Στομαχόπονο Και Γυρνάει Σπίτι Με Ένα Μωρό!



Γυναίκα Πάει Στα Επείγοντα Με Έντονο Στομαχόπονο Και Γυρνάει Σπίτι Με Ένα Μωρό!

Η Jodi-Marie Ash δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος(!) μέχρι που ένιωσε έναν αφόρητο και έντονο στομαχόπονο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα σε ηλικία μίλις 18 χρονών..



Όταν έφτασε στο νοσοκομείο και την εξέτασαν οι γιατροί τής αποκάλυψαν ότι ήταν… ετοιμόγεννη και μία ώρα αργότερα γέννησε την κορούλα της, η οποία σήμερα είναι ενός έτους.

Όπως εξήγησε η Jodi, δεν είχε κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης και μάλιστα, έπαιρνε και αντισυλληπτικά χάπια και τους 9 μήνες! Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι είχε κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Στα 18α γενέθλιά της ήταν ήδη 7 μηνών όμως δεν το γνώριζε και, κακά τα ψέματα, δεν…φαινόταν!

«Πονούσα αφόρητα στο στομάχι και σκέφτηκα ότι κάτι που έφαγα ίσως με πείραξε. Δεν μου πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό ότι ήμουν έγκυος. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και είχα περίοδο όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα κάποια στιγμή έτυχε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ούτε πήρα πολλά κιλά.

Όταν μου είπαν στο νοσοκομείο ότι ήμουν ετοιμόγεννη, έπαθα σοκ. Δεν το πίστευα! Τηλεφώνησα στους γονείς μου και στον πατέρα της κόρης μου και νόμιζαν ότι τους έκανα πλάκα».

Η νεαρή μητέρα δήλωσε ότι τόσο η οικογένειά της όσο και η οικογένεια του πατέρα της κόρης της ήταν κοντά της σε όλη τη διαδικασία και την βοήθησαν πολύ ψυχολογικά. Τώρα που το μωρό της είναι ενός έτους, η Jodi ισχυρίζεται ότι κάνει τεστ εγκυμοσύνης κάθε τρεις μήνες για να είναι σίγουρη ότι δεν θα της συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο.

Για την κόρη της δήλωσε ότι είναι το πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο και δεν θα την άλλαζε με τίποτα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: