Χαμός στους διαδρόμους του Alpha – Άσχημη εξέλιξη για τη νέα σειρά "Ψέματα"

May 13, 2022

Συμβαίνουν και απρόοπτα στην τηλεόραση και μας το απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Πέμπτης 12/5 ο ALPHA. Τα «Ψέματα» με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη είναι το νέο μεγάλο στοίχημα του καναλιού και δικαίως όπως φάνηκε από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε ύστερα από το πρώτο επεισόδιο.



Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιο θα είναι το φινάλε-σοκ της σειράς «Ψέματα» του Alpha.

Survivor spoiler 13/05: Ποιος Άρης Σοϊλέδης; Σούσουρο με Ασημίνα Χατζηανδρέου και συμπαίκτη της! Τους έπιασε στα πράσα η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 13/05: Ποιος Άρης Σοϊλέδης; Σούσουρο με Ασημίνα Χατζηανδρέου και συμπαίκτη της! Τους έπιασε στα πράσα η παραγωγή

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, ήταν να προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της σειράς (δείτε το εδώ) αλλά οι τηλεθεατές έμειναν με την αγωνία! Το επεισόδιο ξεκίνησε, με προβλήματα στην εικόνα, κόπηκε ξαφνικά και μετά… χάθηκε.

Το κανάλι έριξε διαφημίσεις και άλλες διαφημίσεις και ακόμα περισσότερες διαφημίσεις. Διαφημίσεις έπαιξαν για πάνω από μισή ώρα. Ήταν προφανές ότι κάτι συνέβη και η προβολή του επεισοδίου ήταν αδύνατη. Γι’ αυτό ξαφνικά στις οθόνες των τηλεθεατών εμφανίστηκε ο Αντώνης Σρόιτερ με την «Αυτοψία» του -που θα ακολουθούσαν μετά το τέλος του επεισοδίου-, χωρίς να δοθεί η παραμικρή εξήγηση στους τηλεθεατές για το τι συνέβη.

Η εξήγηση του ALPHA

Λογικά λόγω τεχνικού προβλήματος σταμάτησε η προβολή του επεισοδίου και μόλις έγινε αντιληπτό ότι η αποκατάσταση του θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο, ελήφθη η απόφαση να κοπεί.

Εννοείται όμως πως οι χρήστες του twitter δεν θα άφηναν ασχολίαστο το περιστατικό...

Πάρτι από tweets

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε επίσης: