Πάτρα: Το ραπ τραγούδι που είχε γράψει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας (Video) – Έγκλημα

May 13, 2022

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε γράψει ένα ραπ τραγούδι δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα-, ώστε να εκφράσει την θλίψη της για το τραγικό γεγονός.



Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε το καλοκαίρι του 2019, όμως μόλις σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα.

Survivor spoiler: Βόμβα με Τάκη Καραγκούνια! Τι τον συνδέει με την... Ρούλα Πισπιρίγκου; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Βόμβα με Τάκη Καραγκούνια! Τι τον συνδέει με την... Ρούλα Πισπιρίγκου; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Παράλληλα, η εκπομπή του Mega ανέφερε ότι την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβασε στο TikTok ένα τραγούδι που φέρεται να ερμηνεύει μέσα από νυχτερινό κέντρο της Πάτρας.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σάλος στο YouTube, όταν αναρτήθηκε video clip από τραγούδι που είχε ερμηνεύσει παλιότερα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο:

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

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα με εγκεφαλοπάθεια στο νοσοκομείο - Η Ρούλα και ο Μάνος στην παραλία και στα μπαρ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ένα νέο απόσπασμα από τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με γιατρό έφερε σήμερα στο φως την Πέμπτη 12/5 η εκπομπή T Live, στον Alpha.

Πρόκειται για τον διάλογο που είχε ο πατέρας των τριών νεκρών από την Πάτρα με τον γιατρό στις 20 Απριλίου του 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, στον οποίο ο επιστήμονας τον προειδοποιεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει κίνδυνος μέσα στο ίδιο του το σπίτι για τα αγγελούδια.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» για Πισπιρίγκου - «Έψηνε την Τζωρτζίνα ώστε να...»

Ο γιατρός, συνομιλώντας με το Μάνο Δασκαλάκη τού λέει πως κατά την επίσκεψη του στη Τζωρτζίνα και ενώ ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου, αισθάνθηκε πως οι δύο γονείς ήταν αδιάφοροι και παρακολουθούσαν την κατάσταση σαν τρίτοι, θέλοντας να φύγουν μέσα στα πρώτα λεπτά του επισκεπτηρίου.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο συγκεκριμένος γιατρός, αμέσως μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας, είχε χτυπήσει καμπανάκι στο Μάνο Δασκαλάκη πως η σύζυγός του χρειαζόταν βοήθεια.

Χαρακτηριστικός διάλογος του Μάνου Δασκαλάκη με τον γιατρό:

-Γιατρός: Διαβάζεις την αδιαφορία όταν μπαίνεις μέσα και μετά από δύο λεπτά θέλεις να φύγεις και η ίδια η Ρούλα είπε «μα εγώ ήθελα να φύγω γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνετε παρατήρηση».

-Μάνος Δασκαλάκης: Θέλαμε να φύγουμε γιατί σεβόμασταν αυτό απέξω, αυτό εκεί, το 10 με 11.

-Γιατρός: Είναι καλό να το λέτε αυτό αλλά δεν είναι άλλο πράγμα αυτό που έλεγα;

-Μάνος Δασκαλάκης: Ποιο;

-Γιατρός: Εσύ, η αδιαφορία που είπα, νιώθω αδιαφορία, ότι νιώθω αυτοί οι γονείς μπαίνουν μέσα και σαν παρακολουθούν αυτή την ιστορία σαν τρίτοι.

-Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.

-Γιατρός: Και μου είπε αρκετά πράγματα τα οποία εγώ θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να σας βοηθήσω. Να σας βοηθήσω, μου λες κι εσύ «ότι είναι μες το σπίτι μας εμείς το κάνουμε», αλλά όσο θα είσαι εδώ δεν πρέπει να είναι υποστηρικτικός ο γιατρός;

-Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

-Γιατρός: Δεν πρέπει;

-Μάνος Δασκαλάκης: Σίγουρα.

-Γιατρός: Και να σου πω; Και διαφωνία να υπάρχει όταν μιλάμε δε γινόμαστε καλύτεροι;

Εξάλλου, στην εκπομπή, παρουσιάστηκε και μαρτυρία νοσοκόμας, που είπε πως ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν μετά την ανακοπή στο Νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάποια απογεύματα δεν πήγαινε στο Νοσοκομείο, επικαλούμενη δουλειές και πήγαινε για… μπάνιο με τον Μάνο Δασκαλάκη και μετά στα μπαρ όπου τραγουδούσε ο Μάνος.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: