Ποτέ ψωμί από το σούπερ μάρκετ: Ο λόγος θα σας εκπλήξει! – Γεύση

May 13, 2022

ο γνωρίζατε ότι απαγορεύεται να αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ ψωμί; Διαβάστε παρακάτω τον λόγο και ποιο πρέπει να προτιμάτε.



Μπορεί να μην το γνωρίζατε, όπως και το ότι το ψωμί απαγορεύεται να τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας,αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το ψωμί του σούπερ μάρκετ ψήνεται από χημικώς επεξεργασμένο λευκό αλεύρι (π.χ. με υπεροξείδιο του βενζολίου, που χρησιμοποιείται επίσης για να γίνονται εκρήξεις σε ταινίες). Τέτοιο αλεύρι μπορεί να διατηρηθεί περισσότερο και είναι ασφαλές από έντομα, αλλά δεν έχει καμία πραγματική χρησιμότητα.

Survivor spoiler: Βόμβα με Τάκη Καραγκούνια! Τι τον συνδέει με την... Ρούλα Πισπιρίγκου; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Βόμβα με Τάκη Καραγκούνια! Τι τον συνδέει με την... Ρούλα Πισπιρίγκου; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η ζύμη του ψωμιού περιέχει επίσης ενισχυτικά ζύμης, βελτιωτικά γεύσης, επιφανειοδραστικές ουσίες, κλπ. Όλα αυτά τα πρόσθετα βελτιώνουν την ποιότητα της ζύμης και παρατείνουν το «ανάλωση κατά προτίμηση πριν» την ημερομηνία, αλλά ο οργανισμός τα έχει πραγματικά ανάγκη;

Αγοράστε το ψωμί σας σε μικρά αρτοποιεία, όπου μπορείτε να ζητήσετε όλα τα σχετικά στοιχεία με τη διαδικασία παρασκευής.

Ανοίγει τρύπες στο ψωμί και τις γεμίζει με αυγά, τυρί και ζαμπόν - Με το αποτέλεσμα θα σας τρέξουν τα σάλια

Όπως λένε, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας. Όλοι έχουμε τις αγαπημένες μας συνταγές, είτε πρόκειται για τηγανίτες, μπέικον ή αβγά.

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

Αλλά όπως και με τα πάντα, το να τρως το ίδιο πρωινό με τον ίδιο τρόπο θα σε κάνει να το βαρεθείς. Ευτυχώς, βρήκαμε μία συνταγή για να αλλάξετε λίγο τον τρόπο που ετοιμάζετε το πρωινό σας – και δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως το ψωμί του τοστ ή λίγο τυρί τριμμένο μπορείς να απολαύσεις ένα βασιλικό πρωινό καλύτερο κι από πεντάστερου ξενοδοχείου. Αλλά μιας και μιλάμε για πρωινό και συγκεκριμένα για αυγά τα οποία όπως όλοι ξέρουμε αποτελούν μια τεράστια πηγή πρωτεΐνης, δείτε εδώ γιατί θα πρέπει να καταναλώνετε τουλάχιστον 4 αυγά την εβδομάδα.

Δείτε τι θα χρειαστείτε:

  • 2 φέτες λευκό ψωμί
  • 3 αβγά
  • κρεμμύδι
  • πιπεριά
  • ζαμπόν
  • τριμμένο τυρί
  • βούτυρο

δεν πρέπει να αγοράζετε ψωμί από το σούπερ μάρκετ

Οδηγίες:

1. Αρχικά, κόψτε τις φέτες από το ψωμί και αφήστε μόνο την κρούστα. Κρατήστε το κομμένο κομμάτι των φετών για μετά. Στο μεταξύ, ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το ζαμπόν.

2. Αφού τα συστατικά είναι έτοιμα, ρίξτε μερικές κουταλιές βούτυρο στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Καθώς το βούτυρο βράζει, ρίξτε τα συστατικά στο τηγάνι και σοτάρετε. Μόλις είναι έτοιμα, χωρίστε τα στα δύο μέρη και βάλτε κάθε μέρος μέσα στο ψωμί.

3. Μετά, σπάστε τα αβγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα. Προσθέστε και λίγο αλάτι και πιπέρι, καθώς και τριμμένο τυρί αν θέλετε. Ρίξτε το μείγμα πάνω από τις φέτες του ψωμιού.

4. Αφού μαγειρευτεί για λίγο το αβγό, γυρίστε με μία σπάτουλα το ψωμί για να το μαγειρέψτε και από την άλλη πλευρά και όταν είναι έτοιμο βγάλτε το.

Παρόλο που τα συστατικά είναι ίδια με ένα κοινό πρωινό, η εκτέλεση είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και εύκολη παραλλαγή.

Η συνταγή αυτή είναι πολύ ευέλικτη και μπορείτε να βάλετε ότι υλικά σας αρέσουν. Το πρωινό τώρα δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο!

Διαβάστε επίσης: