Σοκάρει Η Ομολογία Αναγνωστόπουλου: «Πήρα το Σκυλί, έβαλα στο Κολάρο το λουρί και το έβαλα στο κάγκελο της σκάλας- Έκλαψε, είχε διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα»

May 13, 2022

Σοκάρει Η Ομολογία Αναγνωστόπουλου: «Πήρα το Σκυλί, έβαλα στο Κολάρο το λουρί και το έβαλα στο κάγκελο της σκάλας- Έκλαψε, είχε διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα»



Ενας χρόνος συμπληρώνεται από τη μέρα που διαπράχτηκε ένα από τα πιο ειδεχθή και τρομακτικό για να το συλλάβει ο νους έγκλημα. Ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν συμβεί στη χώρα μας, αυτό του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και κρέμασε τη σκυλίτσα τους Ρόξυ.



Ο 34χρονος κλήθηκε αυτές τις μέρες να δώσει εξηγήσεις στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, την άγρια θανάτωση του σκύλου τους και τις ψευδείς καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες, εμφανιζόμενος ως επιζών μιας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Η περιγραφή του Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και το κρέμασμα του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά πραγματικά σοκάρει.

Πρόεδρος: Αυτό που παρουσιάσατε έγινε πιστευτό. Εγώ προσωπικά σας πίστεψα. Αυτό το έγκλημα το βιώσαμε όλοι. Η ελληνική αστυνομία επικήρυξε τους ληστές. Πότε άρχισε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ώστε να αρχίσετε να στήνετε το σκηνικό της ληστείας;
Κατηγορούμενος: Η πρώτη σκέψη είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψει κανείς ότι έγινε ληστεία χωρίς να πειράξουν τίποτα. Η μόνη απίστευτη σκέψη που έκανα για να το πιστέψουν ήταν να κάνω κακό και στο ζωάκι. Στο απελπισμένο μου μυαλό ήταν η πρώτη σκέψη…
Με αυτήν την αναφορά ο πιλότος είπε στους δικαστές και για τη θανάτωση της Ρόξυ, του κουταβιού που αγαπούσε πολύ η Καρολάιν.

Κατηγορούμενος: Πήρα το σκυλί και έβαλα στο κολάρο το λουρί του και το έβαλα στο κάγκελο της σκάλας. Την ώρα που διήρκεσε ο θάνατός της και έκλαιγε, εγώ έφυγα και πήγα στην κουζίνα γιατί δεν μπορούσα να το βλέπω.

Πρόεδρος: Ήταν ακαριαίος ο θάνατος;

Κατηγορούμενος: Έφυγα, ήταν αδύνατον να κοιτάω τη Ρόξυ. Πήγα στην κουζίνα, που όλο αυτό δεν φαίνεται.

Πρόεδρος: Έβγαλε ήχο;

Κατηγορούμενος: Έκλαψε, όπως κλαίνε τα σκυλιά. Είχε διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: