Γεμάτο τζάμια και ξύλινο πάτωμα: To νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας!

May 12, 2022

Nέο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου αφού πριν λίγα 24ωρα μετακόμισε στο νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.



Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» άφησε το σπίτι της στα Βόρεια Προάστια μετά από αρκετά χρόνια και δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της διαμέρισμα.

Survivor spoiler 14/05: Μαζί Άρης Σοϊλέδης - Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αυτές είναι οι νέες ομάδες! Που πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 14/05: Μαζί Άρης Σοϊλέδης - Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αυτές είναι οι νέες ομάδες! Που πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

«Νέο σπίτι, νέα ζωή… Σύντομα» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου στα Instagram stories της. Η «ΚatKen» έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση όλο νόημα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Aντίο μικρό, σκοτεινό μου διαμερισματάκι. Όσα βήματα και αν κάνω μπροστά, πιο φωτεινά, πιο μεγάλα. Πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί».

To νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας!

To νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας!

To νέο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας!

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

Δεν είναι μόνο ο Τσαγκρίδης: Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου οι σύντροφοί της

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κρύψει εδώ και πολύ καιρό τη θέλησή της να βρει έναν άνθρωπο, στον οποίο θα βασιστεί για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ελπίζοντας πως κάτι τέτοιο θα συμβεί σύντομα, έχοντας περάσει πια τα 37 της χρόνια.

Οι αναφορές της στον αέρα δεν είναι λίγες σχετικά με αυτό το θέμα, μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και τα ερωτήματα είναι διαρκή ως προς το γιατί δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ στη ζωή της, παρότι είναι μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, με επιτυχία στον χώρο της τηλεόρασης, επιλέγοντας μάλιστα πρόσφατα να μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας.

Η Καινούργιου, βλέποντας τα περισσότερα οικεία της πρόσωπα να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, πολλάκις αναρωτιέται τι έχει κάνει λάθος, με μια αναφορά της στον αέρα της εκπομπής της να εξηγεί ίσως και τους λόγους όλων των χωρισμών της.

Η αναφορά της στον αέρα και ο προβληματισμός για το μέλλον

Όταν προ ημερών ο σεφ Γιώργος Πορφύρης είχε βρεθεί στην εκπομπή της, μαγειρεύοντας μια συνταγή ανέφερε πως «μπορείτε να το φτιάξετε πρωί πρωί για το σύντροφο ή τη σύντροφό σας, να το στείλετε και στη δουλειά της και να προσέχετε τι θα φάει. Πολύ σημαντικό αυτό για μια σχέση, σας το λέω εγώ.

Εκεί, η Καινούργιου είπε πως... μάλλον για αυτό την χωρίζουν, κάνοντας λόγο για τις όχι και τόσο καλές της μαγειρικές ικανότητες. Στη σύγχρονη εποχή, άλλωστε, μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει, αλλά η ίδια επεσήμανε στον αέρα πως αρκετοί άνδρες ακόμη θέλουν μια καλή νοικοκυρά στο σπίτι.

Η ίδια, πάντως, εξακολουθεί να περιμένει έναν άνθρωπο, που θα εκτιμήσει το μεγαλείο της ψυχής της και όχι τις ικανότητές της ως νοικοκυρά, ώστε τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: