Survivor 5: «Θα φάω λάσπη!» – Οι υποσχέσεις του Απόστολου Ρουβά στους συμπαίκτες του

May 12, 2022

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε Τετάρτη 11/5, καθώς από το Survivor ένας παίκτης θα αποχωρίσει, και σύμφωνα με πηγές, οι ομάδες πάλι θα ξανά αλλάξουν. Το βράδυ πριν τον αγώνα στην καλύβα, ο Απόστολος θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του με την Ναυσικά και τον Σχίζα μιας και μπορεί να είναι εκείνος που θα φύγει



Ο Απόστολος έδωσε μία υπόσχεση

Την ώρα που η Ναυσικά υποστήριζε πως είναι μία από τις πιο δύσκολες ψηφοφορίες και δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα φύγει με σιγουριά, ο Απόστολος έδωσε το λόγο του υπόσχοντας πως στον αγώνα θα φάει λάστη και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, καθώς ίσως είναι και ο τελευταίος του.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι – Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

Χτυπάει τον αυχένα του ο Απόστολος – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό (11/5) επεισόδιο του Survivor 5! Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι (δείτε ποιος φεύγει), ο Απόστολος Ρουβάς θα έχει έναν σοκαριστικό τραυματισμό την ώρα του αγώνα.

Από την αρχή το επεισόδιο ξεκινάει λίγο… βαριά, καθώς θα δούμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κλαίει. Ο παίκτης των Μπλε είναι ψυχολογικά φορτισμένος ξέροντας πως μπορεί να είναι και αυτός που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Και μπορεί να ήταν κάποτε μόνος του μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο πλέον έχει έρθει αρκετά κοντά με ορισμένους συμπαίκτες του, οι οποίοι θα είναι και αυτοί που θα βρεθούν στο πλευρό του να τον ηρεμήσουν.

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τον τραυματισμό του Απόστολου Ρουβα! Ο παίκτης την ώρα του αγωνίσματος θα κάτσει πάνω στην ξύλινη κατασκευή του στόχου, ωστόσο, θα χτυπήσει άσχημα τον αυχένα του σε ένα ξύλο με αποτέλεσμα ο αγώνας να σταματήσει, όλοι οι παίκτες να τρέξουν στο πλευρό του και στη συνέχεια με την συνοδεία γιατρού να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Στο συμβούλιο του νησιού μάλιστα δεν θα βρίσκεται αν πάρουμε από το γεγονός πως στο trailer δεν τον δείχνει πουθενά παρόλο που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκτός συμβουλίου είναι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λόγω υγείας.

Βέβαια, δεν θα λείψουν τα πειράγματα, παρά τα άσχημα περιστατικά! Ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το έντονο φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα! Οι δυο τους μάλιστα δεν θα διαψεύσουν ότι έχουν έρθει… αρκετά κοντά, με το twitter να τους τρολάρει ασύστολα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: