Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πιο χαρούμενη από ποτέ – Το βίντεο από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία

May 12, 2022

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια και περίπου δέκα χειρουργεία μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι, προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.



Γεμάτη αισιοδοξία και δύναμη ψυχής η Ιωάννα και μετά από την γενναία απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει φωτογραφίες χωρίς την μάσκα της και να δείξει το πρόσωπό της, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία, σε ένα κέντρο αποκατάστασης όπου συνεχίζει τις θεραπείες της.

Survivor spoiler 12/01: Ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός τα μαύρα μαντάτα στον Άρη Σοϊλέδη! Βουρκώνει ο παίκτης των μπλε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 12/01: Ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός τα μαύρα μαντάτα στον Άρη Σοϊλέδη! Βουρκώνει ο παίκτης των μπλε

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ίδια μέσα από μία σειρά αναρτήσεων μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα.

Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται τόσο στις θεραπείες που κάνει, όσο και στην ψυχολογία της.

Δείτε το βίντεο

Δε σταματά να συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου με νέα φωτογραφία: «Το μακιγιάζ είναι τέχνη, η ομορφιά είναι πνεύμα»

«Το μακιγιάζ είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα. Αληθινή ιστορία», με αυτή τη λεζάντα συνόδεψε τη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

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

Η 36χρονη κοπέλα, που εδώ και δύο εβδομάδες έχει δείξει το πρόσωπό της στο πανελλήνιο, περνώντας ισχυρά μηνύματα θάρρους και δύναμης, απέδειξε για ακόμα μία φορά τί εστί πραγματική ομορφιά.

Κάνοντας ένα διακριτικό μακιγιάζ, και ποζάροντας χαμογελαστή μπροστά στον καθρέφτη της, η podcaster που πριν από δύο χρόνια είδε τη ζωή της να αλλάζει μετά από την επίθεση με το βιτριόλι, παρακινεί τους παραπάνω από 200 χιλιάδες followers της να αγαπήσουν τον εαυτό τους γράφοντας λίγες και ουσιαστικές λέξεις.

Το πλάνο που ακολουθεί, ισούται πραγματικά με χίλιες λέξεις:

View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Ακολουθούν όλες οι φωτογραφίες που ποζάρει χωρίς την προστατευτική μάσκα:

View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Μαθήματα ζωής από την Ιωάννα

Με τεράστια γενναιότητα και αυτοπεποίθηση η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» για όσα βίωσε μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και η οποία της άλλαξε τη ζωή.

«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Νιώθω ότι είμαι όμορφη με κοιτάζω και λέω είμαι όμορφη. Η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική έχει να κάνει με το πως νιώθω έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου και έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που νιώθω πραγματικά μέσα μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωταγωνιστές επέστρεψε στο «σημείο μηδέν», εκεί που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και αποκάλυψε λεπτομέρειες της επίθεσης. «Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω. Είχε κρυφτεί κάτω. Ανέβηκε από τα σκαλιά. Άκουσα έναν θόρυβο, πολύ αμυδρά αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν περίμενα ότι μπορεί κάποιος να ανέβει», θα πει αρχικά για την στιγμή της επίθεσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: