Ελένη Κρίτα: «Η Κόρη Μου Σκοτώθηκε Σε Τροχαίο Και Έγινα Εγώ Μαμά Για Την Εγγονή Μου»

May 11, 2022

Ελένη Κρίτα: «Η Κόρη Μου Σκοτώθηκε Σε Τροχαίο Και Έγινα Εγώ Μαμά Για Την Εγγονή Μου»



Ελένη Κρίτα: «Η Κόρη Μου Σκοτώθηκε Σε Τροχαίο Και Έγινα Εγώ Μαμά Για Την Εγγονή Μου»

Συγκινεί και συγκλονίζει η Ελένη Κρίτα, η «Μαρινέλλα» του Παρα Πέντε μιλώντας για τη σχέση με τη μητέρα της, τον Μίμη Χρυσομάλλη και την εγγονή της, Φλώρα.



Η Ελένη Κρίτα, έχοντας σπουδές αρχαιολογίας, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, κάτι το οποίο έβρισκε αντίθετη τη μητέρα της.

«Και στον εαυτό μου άργησα να αποδείξω ότι έκανα καλά να επιλέξω να γίνω ηθοποιός. To θέατρο είναι μικρόβιο», εξομολογήθηκε.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στο θέατρο που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο, όταν δεν είχα δουλειά ή περνούσαν κάποιοι μήνες χωρίς δουλειά έκανα μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις. Ήταν μία διέξοδος, ένα χαρτζιλίκι αυτό. Τις προτάσεις μου της συζητούσα με τον Μίμη Χρυσομάλλη, πολλές δουλειές τις έκανα με την παρότρυνσή του».

Η γνωριμία της με τον Μίμη Χρυσομάλλη έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Η Ζωή του Αττίκ». Εκείνος την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, εκείνη είχε δισταγμούς, γιατί ο Μίμης είχε τη φήμη του Δον Ζουάν, αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

«Ενέδωσα στο φλερτ του Μίμη γιατί με διεκδίκησε έντονα. Μου λείπει το χιούμορ του, ήταν ένας άνθρωπος που με κράταγε από το χέρι. Γνώρισα κάποιους ανθρώπους μετά τον θάνατό του, αλλά δεν βρήκα όμως κάποιο σύντροφο που να αντέξει στο χρόνο, στη διάρκεια. Όταν έχεις ζήσει τόσα χρόνια με ένα άνθρωπο ίσως είναι δύσκολο», τόνισε.

Η ίδια δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν έκανε δεύτερο παιδί, ωστόσο έχει στο πλευρό της την Φλώρα, την εγγονή της.

«Η Φλώρα μου καλύπτει το κενό καθώς είμαι μαμά σε πολλούς τομείς. Μεγαλώνω ένα κοριτσάκι πολλές φορές και είναι διαφορετικά τα κορίτσια από τα αγόρια. Έχασε τη μαμά της νωρίς και έχω αναλάβει εγώ χρέη μαμάς ως ένα σημείο γιατί οι μπαμπάδες μόνοι τους δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα», είπε η Ελένη Κρίτα.

«Η ζωή, πέρα από τον πόνο και τις απώλειες, σου επιφυλάσσει και χαρές. Είναι ένα ταξίδι που έχει απ’ όλα! Μεγαλώνοντας εκείνο που έχει σημασία είναι να είσαι γερός», δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: