Survivor 5: Σούσουρο με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Το Twitter την αποθέωσε λίγο πριν την αποχώρησή της – ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

May 11, 2022

Το φετινό Survivor 5 έχει αποδείξει πως είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ζόρικα ριάλιτι καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες οι οποίοι διάλεξαν φανερά να αποχωρήσουν οικειοθελώς καθώς δεν άντεξαν άλλο τις αντίξοες συνθήκες. Από την άλλη, είδαμε και απρόσμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι που δεν θα μας πέρναγε από το μυαλό μιας και μια από αυτές ήταν και του Γιώργου Κατσαούνη όπου έφτασε κιόλας στην Ελλάδα.



Βέβαια, οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αναμφίβολα έχουν περάσει από 40 κύματα μιας και τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό. Έτσι λοιπόν, μια νέα είδηση έχει ταράξει για τα καλά τα νερά αφού θέλουν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αποχωρεί από το Survivor οικειοθελώς (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο).

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – έκτακτο: Έφυγε οικειοθελώς λίγο πριν την κανονική αποχώρηση! Τι συνέβη

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter όπου δεν έχουν χάσει επεισόδιο για επεισόδιο καθώς κάθε βράδυ δίνουν τα δικά τους ραντεβού, δεν δίστασαν να μην σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός καθώς δεν το περίμεναν σε καμία περίπτωση.

Τα σχόλια στο Twitter για την οικειοθελής αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 10/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά τις δυο ασυλίες που μοιράστηκαν και τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), έχουμε το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Μάλιστα, οι παίκτες και των δυο ομάδων θα σπαράξουν στο κλάμα, μόλις τους ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου με τις οικογένειες τους. Όλοι όσοι είναι μέσα στο παιχνίδι και αγωνίζονται έχουν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σχεδόν 5 μήνες.

Μόλις λοιπόν Μπλε και Κόκκινοι ακούσουν για το τηλέφωνο θα βάλουν τα κλάματα. Ειδικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Βρισηίδα Ανδριώτου που είναι και από τους πιο ευαίσθητους μέσα στο Survivor 5.

Ο Τάκης θέλει όσο τίποτα να μιλήσει με την κόρη του μετά το θάνατο του πατέρα του και η Ασημίνα με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη ο οποίος κατέκραξε την Σοφιάνα μετά την αποχώρηση της.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη του απαιτούμενους πόντους και θα καταφέρει να μιλήσει τηλεφωνικώς με οικογενειακά πρόσωπα, είναι η Μπλε που έχει επιστρέψει δυναμικά στις νίκες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: