Survivor 5: Επικό τρολάρισμα στο Twitter για τα πλάνα του Μαρτίκα – Βρισηίδας γεμάτα αγάπη – ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

May 10, 2022

Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες του Survvior 5 έχουν περάσει από 40 κύματα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδο είναι άκρως καταιγιστικές. Όπως έχουμε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό η Βρισηίδα Ανδριώτου μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα έχουν αρχίσει να έρχονται αρκετά κοντά.



Μάλιστα, τα “καρφιά” από τους συμπαίκτες τους δεν άργησαν να έρθουν καθώς πρώτος πρώτος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που τους “κατήγγειλε”.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 trailer 10/5: Σπαραγμός για τους παίκτες! Ο Λιανός αποκαλύπτει απόψε ότι…

Πιο συγκεκριμένα, στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας όπου κέρδισε και η κόκκινη ομάδα, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να απομακρυνθεί όταν η Μπλε ομάδα φάνηκε ότι θα ηττηθεί με τον Σπύρο Μαρτίκα να τρέχει απευθείας για να την παρηγορήσει.

Βλέποντας λοιπόν αυτά τα πλάνα το κοινό στο ριάλιτι επιβίωσης τα σχόλια στο Twitter άρχισαν να παίρνουν “φωτιά” αφού έδωσαν ρεσιτάλ με τις παρομοιώσεις.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την Βρισηίδα – Μαρτίκα στο Survivor 5

«Έχει λεπτά αισθήματα…» – Αυτός είναι ο λόγος που πλησιάζει η Βρισηίδα τον Μαρτίκα

Στο φετινό ελληνικό Survivor 5 φαίνεται πως οι έρωτες ανάμεσα στους παίκτες δεν λείπουν με τίποτα, αφού για κάποιους φημολογούνται ανύπαρκτες σχέσεις αλλά κάποιους άλλους βλέπουνε να έχουν έρθει όντως πολύ κοντά. Ο λόγος για την Βρισηίδα και τον Μαρτίκα, οι οποίοι περνάνε οι δύο τους χρόνο στην παραλία και έχουν παραδεχτεί πως κολακεύονται ο ένας από τον άλλον.

Το ειδύλλιο αυτό δε μπόρεσε να μην σχολιάσει ο Εμμανουήλ μιας και αυτά τα θέματα τον ενδιαφέρουν πολύ, δηλώνοντας λοιπόν στην κάμερα πως τους έχει δει face to face στη θάλασσα ή να χάνονται με τις ώρες στη ζούγκλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: