Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία;

May 10, 2022

Το φετινό Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έχει αποδείξει πως οι ανατροπές και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την επεισοδιακή αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη, σειρά είχε ο Στάθης Σχίζας να δεχτεί ποινή από την παραγωγή του ριάλιτι μετά από την άσεμνη κίνησή του.



Έτσι λοιπόν, στο αποψινό αγώνισμα το οποίο ήταν για την δεύτερη ασυλία η ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει ήταν η κόκκινη εναντίον της μπλε με σκορ 8 -6. Μάλιστα, είμασταν οι πρώτοι που σύμφωνα με το spoiler μας, σας είχαμε αναφέρει το χρώμα της ομάδας που θα κερδίσει.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 trailer 10/5: Σπαραγμός για τους παίκτες! Ο Λιανός αποκαλύπτει απόψε ότι…

Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα στο Survivor 5 πρόκειται να είναι στα άκρα από εδώ και στο εξής, ειδικά μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού).

Στο χθεσινό (8/5) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε τους Μπλε να φεύγουν νικητές από το αγώνισμα ασυλίας και τους Κόκκινους να αναγκάζονται να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού. Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που αναδείχθηκε, ήταν η Ασημίνα, την οποία μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν πως την ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει εδώ και λίγη ώρα, η ομάδα που θα καταφέρει να φύγει νικήτρια από το σημερινό αγώνισμα ασυλίας θα είναι η κόκκινη.

Κάπως έτσι θα έρθουν τα πάνω κάτω στο θέμα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Μαζί με την Ασημίνα λοιπόν, από την κόκκινη ομάδα, θα παλέψει για την παραμονή του ο Απόστολος Ρουβάς, τον οποίο θα δώσει η Ναυσικά μετά τη νίκη της στην ατομική ασυλία.

Από τους Μπλε, υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Άρης, τον οποίο θα δώσει ο Τάκης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον θα δώσει η κάλπη.

Επειδή ωστόσο ακόμα είναι νωρίς και η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο μας τα μασάει, κάντε λίγη υπομονή και σε λίγες ώρες θα επιστρέψουμε με το επιβεβαιωμένο spoiler για όλους τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

UPDATE!

Το μάθαμε και το όνομα του τελευταίου υποψηφίου αλλά εντάξει μην αγωνιάτε! Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα είναι και… τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

Διαβάστε επίσης: