Survivor 5: Άγριο ξέσπασμα του Εμμανουήλ στο αγώνισμα – Τα "έσπασε" κυριολεκτικά

May 10, 2022

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor την Δευτέρα 9/5 ξεκίνησε με εντάσεις στην καλύβα των Μπλε, οι οποίες από ότι φαίνεται συνεχίστηκαν και στον αγώνα σε ατομικό επίπεδο αυτή τη φορά μιας και από ότι φαίνεται οι παίκτες πήγαν με όλο τους το είναι προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία) και προκειμένου να μην χρειαστεί στο τέλος να βρεθούν στη θέση να ψηφίσουν δικό τους άτομο.



Δεν άντεξε που έχασε στο τσακ και ξέσπασε

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στα τελευταία αγωνίσματα έχει δείξει πως προσπαθεί πολύ και αρκετές φορές έχει φέρει πολλούς πόντους στην ομάδα του, ωστόσο αυτή τη φορά παραλίγο να κερδίσει τον πόντο και έτσι όταν έχασε προχώρησε σε μία νευρική κίνηση, σπάζοντας με νεύρα το στόχο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ασύλληπτη ανατροπή – Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για αποχώρηση

Βάζει μπρος να διώξει παίκτες ο Εμμανουήλ

Μπλε και κόκκινοι την Κυριακή 8/5 θα πρέπει να αγωνιστούν σε έναν ιδιαίτερο και με ανατροπές αγώνα ασυλίας στο Survivor 5 και λίγο πριν προετοιμαστούν για να τα δώσουν όλα ακούσαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σε μια κουφή δήλωση από αυτές, που συχνά μας συνηθίζει να κάνει.

Στην προσωπική του δήλωση στην κάμερα λοιπόν, ανέφερε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα μιας και είναι ώρα, όποιος χάσει την ασυλία να την ”κάνει” για Ελλάδα και αφήσει το πεδίο στον Δομίνικο ελεύθερο. Μάλιστα για να εκφράσει την επιθυμία του αυτή είπε μια φράση, που προκαλεί σε πολλούς γέλιο, στο παρακάτω βίντεο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: