Άντριαν Πέιν: Αυτός είναι ο φονιάς του – Τι αναφέρει η Αστυνομία για το δράστη

May 10, 2022

Ο Άντριαν Πέιν γνώρισε έναν τραγικό θάνατο από εγκληματικά πυρά, με την Αστυνομία του Ορλάντο να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος συνελήφθη άμεσα μετά το φονικό.



Η αθλητική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της δολοφονίας του Άντριαν Πέιν, αλλά και να μάθει τους λόγους που οδήγησαν τον 29χρονο Λόρενς Ντόριτι στο έγκλημα.

Survivor spoiler 09/05: Ανατροπή κόλαφος! Δεν έδιωξε ο Ατζούν τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor 5!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 09/05: Ανατροπή κόλαφος! Δεν έδιωξε ο Ατζούν τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor 5!

Η ενημέρωση της Αστυνομίας για τον φονιά

Οι αστυνομικές αρχές του Ορλάντο έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του δράστη, ο οποίος συνελήφθη στον τόπο του εγκλήματος και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: