Survivor 5: Βγήκε σχεδόν ομόφωνα στον τάκο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

May 9, 2022

Στο σημερινό 8/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να δίνουν πραγματικά ψυχή και σώμα με σκοπό να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας για την βδομάδα.



Τελικά η ομάδα, που φοράει την μπλε μπαντάνα κατάφερε να πάρει τη νίκη, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Η κάλπη έβγαλε την Ασημίνα ως πρώτη υποψήφια, μιας και τελευταία έχει πέσει αγωνιστικά και αυτό είναι κάτι, που παραδέχεται και η ίδια.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Με τελικό σκορ 6/5 – Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για το Survivor 5

Στον ψυχολόγο του Άγιου Δομίνικου η Ασημίνα – Πώς, τι και γιατί

Τέλος το Survivor 5 για την Σοφιάννα Αβραμάκη κάτι που δεν γινόταν να μην επηρεάσει και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μπορεί οι κοπέλες, μετά την αλλαγή των δύο ομάδων να είχαν τσακωθεί και να μην έκαναν παρέα, όμως όλα αυτά που περάσανε μαζί δεν ξεχνιούνται! Και η Σοφιάννα αναφέρθηκε κυρίως στην Ασημίνα, στον αποχαιρετιστήριο λόγο της. Και η Ασημίνα λύγισε. Οι αναμνήσεις περνούσαν μια μια από το μυαλό της. Η καλή της φίλη αποχώρησε και πλέον θα την ξαναδεί πίσω στην Ελλάδα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει και οι τσακωμοί θα ανήκουν στο παρελθόν.

Μόλις ο Γιώργος Γιώργος ανακοίνωσε ότι η Σοφιάννα Αβραμάκη αποχωρεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου λύγισε. Σπάραξε στο κλάμα και μετά την αποχώρησή της ξέσπασε. Η Ασημίνα δεν μπορούσε να σταυρώσει χαμόγελο στα χείλη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε από την παραγωγή να μείνει μόνη και να μιλήσει με τον ειδικό ψυχολόγο του ριάλιτι, κάτι που έγινε αμέσως και… διαβάστε περισσότερα εδώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: