«Βόμβα» από τον συμβολαιογράφο για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν τον εμπιστεύτηκε η σπιτονοικοκυρά» – Αυτό είναι το πληρεξούσιο του 69χρονου (βίντεο)

May 9, 2022
Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγου – Δασκαλάκη, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου και Μι για νέες εξελίξεις σχετικά με την περιουσία τους <

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τις νέες εξελίξεις σε σχέση με την περιουσία της 69χρονης.



Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη για το σπίτι αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης.

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ντοκουμέντο από την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο το 2017! (Video)

«Έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους ωστόσο ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν», ανέφερε αρχικά.

«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», πρόσθεσε.

«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε κλείνοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.

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

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο «ξυλοδαρμός» της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», για τα νέα στοιχεία που έχουν προκυψει στην υπόθεση του θάνάτου της Τζωρτζίνας. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για την ουσία διαζεπάμη που βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 33χρονης, πρόκειται για υπόθετο που είχε δοθεί στο παιδί ώστε να το χρησιμοποιήσει, σε περίπτωση νέας κρίσης», διευκρίνισε. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τις αναζητήσεις «φωτιά» της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

«Κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε και μία απώλεια;», «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο», «Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πως θα τον πάνε μέσα», «Θα πάρω το παίδι μη μας ξαναενοχλήσεις», φέρεται να έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όσο αφορά στα μηνύματα που αντάλλασσε το ζεύγος Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως, «είναι κάτι πρωτόγνωρο να βγαίνουν στη δημοσιότητα συνομιλίες προσωπικού χαρακτήρα. Εκφράζονται σκέψεις, συναισθήματα, έχουμε παραβιάσεις όσο αφορά στα προσωπικά δεδομένα, και τα οποία δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Σε σχέση με την κατηγορία, πέρα από το γεγονός οτι το ζυγάρι βρίσκςεται σε ένταση, γίνεται αναφορά στο «πανάκι« που η ίδια η μητέρα έδωσε στις Αρχές αφού ανακάλυψε ότι η Ίριδα ήταν νεκρή. Το ζήτησε πίσω, όπως μου έχει πει, ήταν ως μία ανάμνηση του παιδιού της».

«Όσο αφορά στο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι στην κρίση αυτών που ακούν και ενημέρώνονται, ωστόσο δεν συνδέεται ποινικά με την υπόθεση», συμπλήρωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: