Survivor 5 spoiler 8/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

May 8, 2022

Απόψε το βράδυ, Κυριακή 8/5 έχουμε το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη. Μετά το χθεσινό 7/5 που κέρδισαν οι Μπλε, οι δυο ομάδες μπαίνουν ξανά στους στίβους μάχης του Survivor 5.



Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να αποκαλύπτει το νέο… ζευγάρι του παιχνιδιού. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου… Ναι καλά διαβάσατε!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 trailer 8/5: «Η απόφαση της παραγωγής…» – Ανακοίνωση “σεισμός” από τον Γιώργο Λιανό

Βέβαια, δεν πρόκειται για μια σχέση που θα πάει παραπάνω από το ένα απλό φλερτ, αφού η παίκτρια έχει δηλώσει πως βλέπει τον συμπαίκτη της εντελώς φιλικά, παρόλο που εκείνος νιώθει κάτι περισσότερο.

Μετά τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, στο συμβούλιο του νησιού όπου θα βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την απόφαση της παραγωγής για τον Κατσαούνη, μετά το ξύλο που έπαιξε με τον Τακη Καραγκούνια για ένα ζευγάρι παπούτσια.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα τα δώσει όλα για όλα και θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους απαιτούμενους πόντους, είναι η Μπλε! Όπως φαίνεται η Σοφιάνα Αβραμάκη ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και πλέον έχουν επιστρέψει στις νίκες…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: