Survivor 5 spoiler 8/5: Η παραγωγή διώχνει τον Γιώργο Κατσαούνη

May 8, 2022

Στο χθεσινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν έπιασε βροχή στην παραλία και ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του. Αφού ρώτησε αρκετούς και δεν τα είχε πάρει κανείς, τα βρήκε σε διαφορετική θέση από αυτήν που τα είχε αφήσει.



“Όποιος τα πήρε… το σπίτι του”, με τον Γιώργο Κατσαούνη να του απαντά από μακριά: “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου σπίτια”.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 trailer 8/5: «Η απόφαση της παραγωγής…» – Ανακοίνωση “σεισμός” από τον Γιώργο Λιανό

“Τα παπούτσια τα είχα εδώ και τα βρήκα στην παραλία. Όποιος τα πήρε θα τα ακούσει”, δήλωσε στη συνέχεια, ενώ ο Κατσαούνης απάντησε: “Να μην ξαναναφέρεις σπίτια”. Στη συνέχεια τον πλησίασε και του επιτέθηκε για τις φράσεις που χρησιμοποίησε, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι υπόλοιποι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ κάποια πλάνα “κόπηκαν” στο μοντάζ από την παραγωγή – δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα ότι τα παπούτσια του Τάκη τα πήρε καταλάθος και όταν το κατάλαβε τα άφησε. Όσο για τον καβγά, ανέφερε πως ήθελε μόνο να τον φοβερίσει.

Ωστόσο, λίγο πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή του από το αγώνισμα, ενώ η παραγωγή θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν θα παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς οι εντάσεις το τελευταίο διάστημα μετά τον τσακωμό Τάκη – Σοϊλέδη και την παράβαση του ποδοσφαιριστή είναι πολλές και ανεξέλεγκτες.

Η απόφαση της παραγωγής για τον Γιώργο Κατσαούνη

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες ακόμη δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες, η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει από το Survivor τον Τσακατσούκα, θέλοντας ετσι να κλείσουν και τα στόματα των social media που λένε πως στο παιχνίδι υπάρχει πολύ βία και δεν κάνουν τίποτα για αυτό.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κατσαούνη

Έχει γεννηθεί το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Κάποια από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες.

Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: