Survivor 5: «Ένας μεγάλος έρωτας…» – Ο Εμμανουήλ βγάζει στη φόρα νέο φλερτ για τον Σοϊλέδη

May 8, 2022

Στο σημερινό 7/5 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να ανατρέπονται φανερά οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας, την οποία και σχολίασε η Ασημίνα ως πολύ άδικη και στημένη. Και ενώ λοιπόν η ομάδα έκλαιγε και και σχολίαζε την απουσία της από την καλύβα, ο Εμμανουήλ πήρε το λόγο και έκανε μια απίστευτη δήλωση.



Εκείνος ήταν ο πρώτος, ο οποίος είχε βγάλει στη φόρα φήμες για φλέρτ μεταξύ Άρη και Σοφιάνας. Τώρα, που εκείνη δε βρίσκεται ανάμεσα τους θέλησε να δημιουργήσει έναν νέο έρωτα. Αυτό λοιπόν, που βρήκε να δημιουργήσει ως ειδύλλιο αφορούσε τη Ναυσικά και τον ποδοσφαιριστή.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Ζαλίστηκαν πολύ αλλά τα κατάφεραν – Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε νέο φλέρτ για τον Άρη Σοϊλέδη

«Δε θα έχεις μια μαυρόγατα…» – Έκλαιγαν και ”έκραζαν” μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας

Tο Σάββατο 7/5 στο επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα πλάνα από τη μπλε ομάδα στην καλύβα μετά την αποχώρηση της Σοφιάνα Αβραμάκη. Και ενώ εκείνη επέστρεφε χαρούμενη στην Ελλάδα και στην παλιά της ζωή η Μαίη έκλεγε με λυγμούς.

Μεταξύ των συμπαικτών της είδαμε και τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο έχει ειπωθεί πως είχαν έρθει κοντά να είναι φανερά ενοχλημένος. Μάλιστα ο Τάλα από τη μεριά του είπε χαριτολογώντας πως έφυγε η μαυρόγατα, θέλοντας έτσι αν δείξει πως είχαν φιλικές σχέσεις, γεμάτες χιούμορ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: