Βίκυ Χαντζή: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Alpha με τον αγαπημένο της, Γιώργο Σκλαβούνο

May 7, 2022

Βίκυ Χαντζή: Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος του Alpha με τον αγαπημένο της, Γιώργο Σκλαβούνο





Τον εκλεκτό της καρδιάς της πήρε μετά από χρόνια σχέσης η δημοσιογράφος του Alpha Βίκυ Χαντζή σε μία παραδοσιακή τελετή.

Μετά από 8 χρόνια σχέσης, η Βίκυ Χαντζή, «έριξε άγκυρα» στην καρδιά του αγαπημένου της ιστιοπλόου Γιώργου Σκλαβούνου. Την Δευτέρα του Πάσχα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE, η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ δεμένο ζευγάρι, που τρέφει βαθιά αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον. Σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά και η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει η γοητευτική παρουσιάστρια με τα παιδιά του αγαπημένου της από τον πρώτο του γάμο.

Βίκυ Χαντζή

 Βίκυ Χαντζή- Γιάννης Σκλαβούνος: Ο παραμυθένιος γάμος

Η 14χρονη Αλίνα και ο 12χρονος Κώστας συνόδεψαν τον πατέρα τους στην εκκλησία και στέκονταν στο πλευρό του ζευγαριού καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, δημιουργώντας χαρά, υπερηφάνεια και συγκίνηση και στις δύο οικογένειες. Πατέρας και γιος μάλιστα υποδέχθηκαν τη νύφη φορώντας το ίδιο κοστούμι. Ο Κώστας και η Αλίνα έχουν κληρονομήσει την αγάπη του πατέρα τους για τον αθλητισμό και κάνουν πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και στην κωπηλασία αντίστοιχα.

Βίκυ Χαντζή
Η Βίκυ Χαντζή έφτασε στην εκκλησία με μία εντυπωσιακή Alfa Romeo Spider, μοντέλο του 1978, που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης της και κουμπάρος του ζευγαριού Λάμπης Τσουκαλάς. Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των οπτικών και χονδρικού εμπορίου ένδυσης μεγάλων brands του εξωτερικού.

Η λαμπερή παρουσιάστρια φορούσε μια εντυπωσιακή ιβουάρ sur mesure νυφική τουαλέτα που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος Κυμιωνής. Η τουαλέτα, που αναδείκνυε την γοητευτική σιλουέτα της νύφης, ήταν από duchess 100% μετάξι, ντουμπλαρισμένο στο μπούστο και στην πλάτη με κεντημένη δαντέλα και πολύτιμες πέτρες.
Βίκυ Χαντζή
To σικάτo νυφικό είχε χειροποίητα κουμπιά κατά μήκος του και κατέληγε σε ουρά η οποία ανέβαινε και θηλύκωνε στο τελευταίο κουμπί, επιτρέποντας στη νύφη να χορεύει και να κινείται ελεύθερα μετά το μυστήριο. Το κοστούμι του γαμπρού, του γιου του και του πατέρα της νύφης, ήταν επίσης ιβουάρ sur mesure δημιουργίες του Ερωτόκριτου. Τα σκουλαρίκια της νύφης, τα χρυσά στέφανα, τα χρυσά μανικετόκουμπα του γαμπρού καθώς και τις μπομπονιέρες σχεδίασε αποκλειστικά για το ζευγάρι η επιστήθια φίλη της νύφης και γνωστή κοσμηματοποιός Νάντια Μπέλε.

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού τελέσθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα, στον οποίο η Βίκυ βαφτίστηκε και μεγάλωσε και έχει συνδέσει με αγαπημένες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων.
Βίκυ Χαντζή

Βίκυ Χαντζή
Μετά το μυστήριο ακολούθησε party σε γνωστό ξενοδοχείο της ΑθηναΪκής Ριβιέρας. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η αυτή όπου η γοητευτική δημοσιογράφος χόρεψε τον πρώτο χορό της βραδιάς αγκαλιά με τον πατέρα της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Ποιος είναι ο Γιώργος Σκλαβούνος

Ο Γιώργος Σκλαβούνος είναι Διευθυντής Αθλητισμού & Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας, Προπονητής Εθνικών Ομάδων, Race Officer και επί χρόνια πρωταθλητής στην κατηγορία Laser. Αποτελεί ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του αθλήματος που έχει βοηθήσει πολλούς αθλητές να στεφθούν Πρωταθλητές & Ολυμπιονίκες σε ΕυρωπαΪκούς και Παγκόσμιους αγώνες και να ανεβάσουν την σημαία της Ελλάδας στο υψηλότερο βάθρο.

Βίκυ Χαντζή

Βίκυ Χαντζή

Βίκυ Χαντζή

Βίκυ Χαντζή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: