Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου;

May 7, 2022

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου. Τι μας περιμένει;



Παράλληλα, αυτές είναι οι ατάκες που λένε οι Greek Lovers του Ζωδιακού.

Survivor trailer 07/05: «Παίζουν βρώμικα παιχνίδια... Ξεκίνησε η κάθαρση...» - «Καρφιά» & μπηχτές Καραγκούνια - Σοϊλέδη (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 07/05: «Παίζουν βρώμικα παιχνίδια... Ξεκίνησε η κάθαρση...» - «Καρφιά» & μπηχτές Καραγκούνια - Σοϊλέδη (Video)

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη! Αποφασίζεις να βάλεις σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την διασκέδαση σου, προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα τα συναισθήματα σου στους γύρω σου και οι άλλοι λατρεύουν την φλογερή σου προσωπικότητα και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι ιδιαίτερα γλυκός, ζεστός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Επιπλέον σήμερα, θα ασχοληθείς κυρίως με την διαχείριση ζητημάτων, αλλά και προβλημάτων, που έχουν προκύψει σε σπίτι και οικογένεια! Παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, καταφέρνεις να διορθώσεις τα πάντα!

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα! Μέσα από συναναστροφές και συζητήσεις, άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους και μάλιστα, θα κρέμονται από τα χείλη σου! Η ημέρα, θα σε βοηθήσει με ποικίλους τρόπους, να προωθήσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις στόχους!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, είναι σίγουρα εποικοδομητικό για την ζωή σου! Επιτέλους, αποζημιώνεσαι για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει έως τώρα, αλλά κυρίως, για όλες τις απογοητεύσεις και πληγές που σου έδωσαν άτομα και σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σχέσεις που εμπιστεύτηκες στο παρελθόν!

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

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, είσαι ο λαμπερός πρωταγωνιστής! Έχεις μία αδιαμφησβήτητη ικανότητα, να τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού και να νιώθεις συνεχώς το επίκεντρο! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα περάσεις σίγουρα υπέροχα!

ζώδια προβλέψεις

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, ψυχολογικά, θα είσαι κάπως ευάλωτος και ασταθής! Κάποιες φορές μάλιστα, θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπική ενδοσκόπηση, πριν προχωρήσεις σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις, όμως μία παρασκηνιακή επικοινωνία, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα τα γεγονότα, θα σε αναγκάσουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις και εξομαλύνεις φιλικές σχέσεις και επαφές και αισθάνεσαι και πάλι ήρεμος! Επίσης, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, για να τολμήσεις αλλαγές κάθε είδους!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, είναι απόλυτα ευνοϊκό, θετικό και εποικοδομητικό για εσένα! Μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές, θεαματικές και ευχάριστες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αφού αυτός είναι ο τομέας που βελτιώνεται στο έπακρο την σημερινή ημέρα! Κλονισμένες επαφές, εξομαλύνονται!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα οφείλεις να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη που έχεις! Ετοιμάσου για περιπέτεια, αισιοδοξία, συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα, διασκέδαση και πολλές ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους, αλλά και να σχεδιάσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, οι σημερινές συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, θα ξυπνήσουν την καχυποψία σου και την επιφυλακτικότητα σου! Θες οπωσδήποτε, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να αποκτήσεις τον απόλυτο και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα! Προσοχή όμως, η στάση σου αυτή, θα γυρίσει αργά ή γρήγορα εναντίον σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη σήμερα, θα φέρει σημαντικές λύσεις στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Κλονισμένες οικογενειακές σχέσεις, που ενδεχομένως σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό, την σημερινή ημέρα θα διορθωθούν και θα εξομαλυνθούν, αρκεί εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα! Ιδανική στιγμή και για αγορά ακινήτου!

Ιχθύς

Σήμερα αποφασίζεις να ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, φίλε Ιχθύ! Δεν ασχολείσαι επιφανειακά με την συμπεριφορά των άλλων, με τους οποίους θα συναναστραφείς την σημερινή ημέρα, αλλά με την ουσία και το βάθος των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής συνήθειας, γενική καθαριότητα σπιτιού, αναδιοργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: