Ήταν Παγιδευμένη Για 30 Ημέρες: Η Διάσωση Γάτας Από Τον 7ο Όροφο Βομβαρδισμένου Κτηρίου Στο Κίεβο

May 6, 2022

Ήταν Παγιδευμένη Για 30 Ημέρες: Η Διάσωση Γάτας Από Τον 7ο Όροφο Βομβαρδισμένου Κτηρίου Στο Κίεβο



Ήταν Παγιδευμένη Για 30 Ημέρες: Η Διάσωση Γάτας Από Τον 7ο Όροφο Κτηρίου Στο Κίεβο

Ένα θαύμα εν μέσω πολέμου – Η εντυπωσιακή διάσωση μιας γάτας κολλημένη για ένα μήνα στον 7ο όροφο ενός κτιρίου στο Κίεβο



Στην Borodyanka της Ουκρανίας, μια γάτα παγιδευμένη στον 7ο όροφο ενός βομβαρδισμένου κτιρίου διασώθηκε από καλόκαρδους ανθρώπους.

Ένα αιλουροειδές επέζησε από θαύμα από μια βροχή βομβαρδισμών, που έπεσε στο κτήριο του που βρίσκεται στην Borodyanka (δήμος βόρεια του Κιέβου ). Η γατούλα ήταν κολλημένη στον 7ο όροφο του εντελώς κατεστραμμένου κτιρίου για 4 μεγάλες εβδομάδες, αναφέρει η Sun σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐου 2022.

Μπροστά σε αυτή την τρομερή κατάσταση, πολλές εκκλήσεις για βοήθεια έχουν σταλεί στα κοινωνικά δίκτυα. Μετά από αυτή την ισχυρή κινητοποίηση, αρκετοί άνθρωποι προσφέρθηκαν εθελοντικά για να σώσουν τη γάτα.

Ένας ήρωας με το όνομα Eugene Kibets , γνωστός για τη διάσωση ζώων σε κίνδυνο, στρατολόγησε μερικούς γενναίους διασώστες και σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τη μεγάλη πυροσβεστική σκάλα για να την φτάσει. Ένα γενναίο μέλος της ομάδας ανέβηκε στον γερανό και κατάφερε να αρπάξει τη γάτα.

Η γάτα είναι πλέον σε καλά χέρια

Μετά από έναν αφόρητο μήνα αναμονής ανάμεσα στα συντρίμμια, η γάτα λαμβάνει επιτέλους την προσοχή και τη φροντίδα που χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή φροντίζεται από το προσωπικό μιας τοπικής κτηνιατρικής κλινικής .

Οι εικόνες που κόβουν την ανάσα αυτής της διάσωσης έχουν δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο και έχουν προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Ο Eugene Kibets φωτογραφήθηκε αξιοσημείωτα με τον μικρό του προστατευόμενο στην αγκαλιά του. « Είμαι τόσο χαρούμενος! », είπε ο τελευταίος στο Facebook.

Άλλοι χρήστες του Διαδικτύου εξέφρασαν ανοιχτά τα συναισθήματά τους: ” Κλαίω γιατί χαίρομαι που είναι ασφαλής “, έγραψε ένας χρήστης. « Θεέ μου, η γάτα φαίνεται τόσο εξαντλημένη. Τόσο χαρούμενος για αυτή τη διάσωση », είπε ένας άλλος.

Το σκοτάδι μπορεί να εισβάλει στην ουκρανική επικράτεια, αλλά μικρά φώτα ελπίδας και χειρονομίες ανθρωπιάς θα εμφανίζονται πάντα…

Βίντεο από τη διάσωση δημοσιεύτηκε στο Facebook:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: