35χρονη έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και νόμιζε ότι ήταν έγκυος – Όταν την εξέτασαν οι γιατροί… – Funny-Περίεργα

May 6, 2022

35χρονη γυναίκα έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί «πάγωσαν» με αυτό που είδαν.



Σε ηλικία 35, η Βρετανίδα Τζο έμοιαζε με έγκυο γυναίκα έτοιμη να γεννήσει, όπως και αυτή εδώ η έγκυος που γέννησε κάτι τελείως απρόσμενο. Οι επιβάτες του λεωφορείου της παραχωρούσαν την θέση τους ή την ρωτούσαν πότε γεννούσε. Ωστόσο, η Τζο δεν ήταν έγκυος. Η φουσκωμένη κοιλιά της ήταν στην πραγματικότητα αποτέλεσμα του εθισμού της στο αλκοόλ.

Survivor spoiler 06/05: Τεράστια ανατροπή - Επιστρέφει εκτάκτως στο Survivor 5 η Σοφιάννα Αβραμάκη;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/05: Τεράστια ανατροπή - Επιστρέφει εκτάκτως στο Survivor 5 η Σοφιάννα Αβραμάκη;

Έχοντας δουλέψει σε μπαρ για χρόνια, η Τζο έπεσε θύμα του πειρασμού γύρω της. Εθίστηκε στο αλκοόλ και έφτασε στο σημείο να πίνει τουλάχιστον 3 μπουκάλια κρασί τη μέρα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατέστρεψε το συκώτι της. Τα θρεπτικά συστατικά που θα έπρεπε κανονικά να επεξεργάζεται το συκώτι συσσωρεύονταν στην κοιλιά της.

35χρονη έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και νόμιζε ότι ήταν έγκυος - Όταν την εξέτασαν οι γιατροί...

Όταν κάποιος έχει κίρρωση του ήπατος, ο υγιής ιστός αντικαθίσταται από ουλώδη ιστό. Έτσι, η Τζο είχε κατακράτηση υγρών που την έκανε να μοιάζει με έγκυο. Κάθε 3 εβδομάδες έπρεπε να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να της αφαιρέσουν το υγρό. Ήταν μια επίπονη διαδικασία, γιατί της έβαζαν βελόνα και καθητήρα μέσα στο σώμα.

Ευτυχώς, η Τζο συνήλθε, αλλά η βλάβη στο ήπαρ ήταν μόνιμη. Η κατακράτηση υγρών ήταν τόσο άσχημη, που δυσκολευόταν να περπατήσει ή και να ντυθεί. Μετακόμισε στο σπίτι της μαμάς της για να την φροντίζει.

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

Η ιστορία της Τζο είναι μια δυνατή και τρομακτική υπενθύμιση του τις μπορεί να συμβεί αν κάποιος εθιστεί στο αλκοόλ.

33χρονη είναι 12 εβδομάδων έγκυος αλλά η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς - Όταν την εξετάζουν...

Όταν μία 33χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς.

Η Lara έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται όταν το σώμα αποτυγχάνει να παράγει ινσουλίνη. Δεν συνδέεται με την παχυσαρκία. Αλλά λόγω της διάγνωσής του, ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κερδίζει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις πρώτες κιόλας 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν πότε ετοιμάζονταν να γεννήσει. Και η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει! Η κοιλιά της Lara απέκτησε τεράστιο μέγεθος, πήρε 40 κιλά και ανέβηκε πέντε μεγέθη στα ρούχα. Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία γέννας, το αγέννητο μωρό της ήδη ζύγιζε 2,7 κιλά.

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που φοβόταν ότι θα έπεφτε από το βάρος. Στις 36 εβδομάδες, δεν χωρούσε στα κανονικά ενδύματα μητρότητας. Στα παρακάτω βίντεο, δείτε τι συνέβη όταν η Lara γέννησε τελικά την κόρη της και υποβλήθηκε σε ένα απίστευτο μετά το μωρό μετασχηματισμό. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και με μία 23χρονη όπου μένει έγκυος άλλα η τεράστια κοιλιά της σοκάρει τους γιατρούς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: