Θαύμα: Η εικόνα του Άγιου Χαράλαμπου αλλάζει στο φως – Τι συμβαίνει

May 5, 2022

Ένα αξιοθαύμαστο γεγονός σημειώθηκε στην Τήνο με εικόνα του Άγιου Χαράλαμπου, η οποία μεταμορφώνεται μόλις αντικρίσει το φως του ήλιου και αποκτά μια εντελώς διαφορετική υπόσταση.



Παράλληλα, δείτε εδώ γιατί ο Λάζαρος δεν γέλασε ποτέ ξανά μετά την Ανάστασή του.

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Μάρω Κανελλάκη, η οποία ταξίδεψε μέχρι την Τήνο, αναζητώντας ανθρώπους οι οποίοι έχουν βιώσει θαύματα, η εικόνα στην απεικονιζόταν ο Άγιος Χαράλαμπος σε ηλικία 113 ετών, με γενειάδα και χωρίς έντονα χρώματα στο φως μεταμορφώνονταν και ο Άγιος έμοιαζε νέος, σε ηλικία 40 με 45 ετών, όταν και χειροτονήθηκε ιερέας, με μαύρη γενειάδα και έντονα χρώματα!

Μάλιστα, εκτός από τα χρώματα, αλλάζει και η κατεύθυνση που κοιτάνε τα μάτια του Αγίου, καθώς στη γέρικη μορφή του κοιτάει τον ουρανό σαν να προσεύχεται, ενώ στη νεανική κοιτάει ευθεία.

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

Θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια μέσα σε Εκκλησία - To τάμα στην Παναγία!

Λήμνος: Απίστευτες φωτογραφίες μας έρχονται από την Λήμνο και μάλιστα μέσα από Εκκλησία. Αφού οι πιστοί που τις τράβηξαν, δυσκολεύονταν να πιστέψουν στα μάτια τους.

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

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Λήμνος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων έπειτα από όλα όσα έγιναν στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη

Συγκίνηση, ρίγος και δέος προκάλεσαν στους πιστούς στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη Λήμνου, οι εικόνες κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου. Μια λαμπάδα τάματος έπεσε και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

θαύμα: Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια μέσα σε Εκκλησία - To τάμα στην Παναγία!

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει χρήστης του facebook στον προσωπικό της λογαριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου: «Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου. Στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν Κούταλη. Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας μας, συνέβη το εξής παράδοξο γεγονός. Λαμπάδα τάματος η οποία ήταν δεμένη και έκαιγε στο μανουάλι. Έπεσε με θόρυβο και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Μάλιστα η βάση της είχε λεπτυνθεί για να χωρέσει προφανώς στο μανουάλι και αυτό καθιστούσε δυσκολότερη την ισορροπία της. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να ισορροπήσει μια λαμπάδα πέφτοντας από ύψος και να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση μέχρι αυτή την ώρα που σας μεταφέρω το γεγονός; Προφανώς είναι ένα θαυμαστό γεγονός, ένα θαύμα όπως είπαν οι πιστοί που το είδαν».

Δημοσιεύσεις με το θαύμα της Λήμνου

Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια μέσα σε Εκκλησία - To τάμα στην Παναγία!

Λαμπάδα έπεσε και στάθηκε όρθια μέσα σε Εκκλησία - To τάμα στην Παναγία!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: