"Καρφιά" Νίκου Μουτσινά σε ΣΚΑΪ – "Έλεγα θα το πάρουν πίσω…" (video)

May 5, 2022

Το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε μέσα από το “Καλό Μεσημεράκι” στο Love Island, το νέο ερωτικό ριάλιτι που εντάσσει ο ΣΚΑΪ στον προγραμματισμό του. Ο παρουσιαστής εξέφρασε με τον… τρόπο του το πώς βλέπει το νέο project που είναι δρομολογημένο να βγει στον «αέρα» από το κανάλι του Φαλήρου. Παράλληλα, πυρ και μανία ήταν η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.



«Έλα παιδιά, καλά θα πάει κι αυτό. Υγρασία είδα. Κυριαρχεί το υγρό στοιχείο! Πισίνα, νερά, φούντωση γενικότερη. Δυνατά τα πλάνα, ωραία τα πρόσωπα φαντάζομαι. Δεν βλέπω κάτι, δεν θα χρειαστεί κιόλας, έτσι όπως είναι το παιχνίδι. Άντε δηλώστε παιδιά συμμετοχή, έτσι κι αλλιώς δεν σωζόμαστε, δεν υπάρχει ελπίδα, μόνο μαγιό που πόσο να μείνει κι αυτό που σκοπός του παιχνιδιού είναι να φύγει κι αυτό…» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε:

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

«Δεν το πιστεύω! Έλεγα μέχρι τελευταία στιγμή, θα το πάρουν πίσω. Και τελικά θα το πάρουν πίσω, αλλά θα το κάνουν κιόλας. Αφού βγήκε τρέιλερ, it’s official. Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω, δεν θέλω να το δεχτώ. Θέλω να πάω στο Φάληρο και να φωνάξω «Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους να βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: