Απρόοπτα από τον Κώστα Λεφάκη: Πολλά τα μέτωπα για Παρθένους, Λέοντες και…

May 5, 2022

Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού. Αυξάνονται απρόοπτα και αιφνιδιασμοί. Με αναταραχές ξεκινά αυτός ο μήνας για Παρθένους, Λέοντες και ένα ακόμη ζώδιο, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Παράλληλα, δείτε ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα στη δουλειά του αυτόν τον μήνα.



Οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Η κούραση και ο ταχύς ρυθμός των μέχρι τώρα προσπαθειών σας στα πρακτικά θέματα επηρεάζουν την κρίση, σας θέτουν σε επιφυλακή και θαμπώνουν κάπως τον ορίζοντα των επιθυμιών σας.

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

Ταύρος

Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται επιβεβαίωση για τα αισθήματά σας, την προσοχή σας και τις προτεραιότητές σας απέναντί τους. Παραμείνετε πιστοί στις δεσμεύσεις σας!

Δίδυμοι

Εξηγείστε τους λόγους που σας αναγκάζουν να στρέψετε αλλού την προσοχή σας χρησιμοποιώντας το πιο πλατύ σας χαμόγελο. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο έτσι.

Καρκίνος

Κάποια σύννεφα που μαζεύονται στον ορίζοντα των σχέσεών σας μπορεί να ξεσπάσουν σε καταιγίδες και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Λέων

Όλα βαίνουν καλώς, αλλά χρειάζεται και προσοχή για να φτάσετε και σε αποτέλεσμα. Βάλτε τις σωστές προτεραιότητες και κινητοποιείστε τους κατάλληλους ανθρώπους.

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

λεφάκης ζώδια

Παρθένος

Έχετε πάρα πολλά να ασχοληθείτε και πρέπει τώρα να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που σας καλύπτει. Αισθηματικά μιλήστε ειλικρινά, αν θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ζυγός

Αν πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις ή αν προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπίες σε ακατάλληλες καταστάσεις, τότε το πιθανότερο είναι να αποτελέσετε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Σκορπιός

Εξυπηρετήστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, χωρίς να βλάψετε άλλους τομείς. Η μέρα μπορεί να φέρει ένταση στο προσωπικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η υγεία, η καλή σωματική κατάσταση, ακόμα και η εμφάνισή σας είναι θέματα που χρειάζονται επιμέλεια και προσοχή. Αλλάξτε αυτά που σας ενοχλούν.

Αιγόκερως

Είστε επιφυλακτικοί με όλους και με όλα κι αυτό γιατί διακρίνετε ότι οι περισσότεροι γύρω σας ενεργούν απερίσκεπτα. Η αλήθεια είναι ότι είστε καλύτερα προετοιμασμένοι και πιο ουσιαστικοί στις επιλογές σας.

Υδροχόος

Ενεργήστε μόνοι ώστε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Ιχθύες

Αξιολογήστε καλύτερα το συναίσθημα και τις σχέσεις σας με ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στις ποιότητές σας. Δείτε πιο καθαρά τις σκοπιμότητες των άλλων.

πηγή: elle.gr

Διαβάστε επίσης: