Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου;

May 5, 2022

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου. Τι μας περιμένει;



Με την ευκαιρία ανακάλυψε ποια είναι τα 3 πιο ευέξαπτα ζώδια.

Survivor spoiler 04/05: Καμία Σοφιάννα! Έρχεται "μιλημένη" αποχώρηση και ανατρέπονται ΟΛΑ!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 04/05: Καμία Σοφιάννα! Έρχεται "μιλημένη" αποχώρηση και ανατρέπονται ΟΛΑ!

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο προσπάθησε να μην λειτουργήσεις άτσαλα στα οικονομικά σου! Αξιοποίησε την ευρηματικότητα σου για την ανακάλυψη νέων πηγών εσόδων και ναι μπορείς να κάνεις την μεγάλη έκπληξη! Με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου άκουσε τα βαθιά συναισθήματα σου και την φωνή της διαίσθησης σου, ώστε να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν καταφέρνοντας έτσι, να γλιτώσεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στο ζώδιο σου η μέρα σου είναι εκκεντρική, ανατρεπτική και εσύ τώρα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην ζωή σου, αλλά και στην εικόνα σου! Ξεφεύγεις από στάσεις και συμπεριφορές που είχες χρόνια και προκαλείς τους πάντες γύρω σου! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου , ευνοεί τις επικοινωνίες σου , οι ιδέες σου και ο τρόπος έκφρασής σου θα σε βοηθήσουν σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις ! Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τα κουτσομπολιά τα οποία μπορούν να σε μπλέξουν!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο χαρακτηρίζεσαι από έντονο άγχος και νευρικότητα για ζητήματα που αφορούν την εργασία! Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανακαλύψεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις υποθέσεις σου! Επιπλέον, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου βγαίνουν και κάποια οικογενειακά έξοδα στην επιφάνεια τα οποία δημιουργούν ένα προσωρινό κλίμα έντασης.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου που έρχονται για να σε βγάλουν από την μονοτονία και να σε κάνουν να δεις διαφορετικά την ζωή! Δέχεσαι εκπλήξεις μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Επιπλέον η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και απλά, λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές

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

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε φάση ουσιαστικών αλλαγών και υπάρχουν αρκετά ρίχτερ ανατροπών! Προσοχή σε συγκρούσεις με άτομα που κατέχουν υψηλότερη θέση από εσένα. Σκέψεις ή και δράσεις για ελεύθερο επάγγελμα είναι μέσα στις τάσεις! Επιπλέον με την Σελήνη στον Καρκίνο κάνεις και μία εσωτερική ενδοσκόπηση για να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα!

 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου;

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και το κάνεις… Αλλάζεις παραστάσεις, εικόνες, φιλοσοφία ή και στάση ζωής! Σχεδιάζεις ένα μακρινό ταξίδι, κάνεις μία νέα σημαντική γνωριμία και γεμίζεις με αισιοδοξία! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου δέχεσαι την βοήθεια των φίλων σου, που σε στηρίζουν για να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει τώρα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο αποδιοργανώνεσαι στα οικονομικά σου και άθελά σου μπορεί να κάνεις και λάθη! Απέφυγε τις αγορές και το ρίσκο! Επιπλέον η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και εσύ επιλέγεις να κρατήσεις κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο οι σχέσεις σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί … Κάποια ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς ενός ανθρώπου του σταθερού περιβάλλοντος θα σε σοκάρει. Νέα γνωριμία μπορεί να μπει εντελώς απρόσμενα στην ζωή σου, κάτω από περίεργες συνθήκες! Επιπλέον με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μην παρασυρθείς σε προκλητικότητα λόγια, πες όχι στον κυνισμό και στο καυστικό χιούμορ σου, αφού πιθανότατα κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα παρεξηγηθεί μαζί σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο θα έχεις αρκετό στρες ενώ θα υπάρξουν και ξαφνικές υποχρεώσεις και εργασίες που θα είναι απαραίτητο να ολοκληρώσεις και αυτό θα σε αποσυντονίσει! Προσοχή στα νεύρα! Συνάμα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και μένεις κάπως μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά ανούσια λόγια με γνωστούς και κοινωνικό περιβάλλον! Θα μπορέσεις έτσι, να πετύχεις πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις σαφώς περισσότερα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο ο έρωτας σε κάνει να χάνεις τον μπούσουλα αλλά προσφέρει ανανέωση, χαρά, διασκέδαση και ικανοποίηση! Η μέρα σου είναι γεμάτη από όμορφες εκπλήξεις που σε κάνουν να ξεφεύγεις για λίγο από την ρουτίνα! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, για να δώσεις τέλος στην μοναξιά, αφού πια, αρκετοί άνθρωποι είναι δίπλα σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο προκύπτουν εντελώς ξαφνικά αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια, στην προσωπική κατάσταση! Προσοχή στην αντιδραστική και εφηβική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που αγαπάς. Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου έχεις γρήγορες εξελίξεις για θέματα που αφορούν την εργασία σου! Προσπάθησε να αποφύγεις το στρες και τα νεύρα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ , για σήμερα Πέμπτη με την Σύνοδο Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο να περιμένεις ξαφνικά χαρούμενα νέα που θα σε κάνουν να πετάς από την χαρά σου! Εμπιστέψου τις αναλαμπές ιδεών που έχεις και τόλμησε σε ένα ταξίδι, σε μία γνωριμία ή σε μία πρόταση που θα δεχθείς! Επιπλέον, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν λείπουν ο ενθουσιασμός, η ανανέωση, η χαρά και η μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: