Survivor 5: Δεν μπορούσε καν να αντιδράσει – Αποχώρησε πριν τον αγώνα η Βρισηίδα

May 5, 2022

Φτάνοντας στον στίβο μάχης, για τον σημερινό (4/5) αγώνα του Survivor 5, την ώρα που οι παίκτες συζητούσαν με τον Γιώργο Λιανό, η Βρισηίδα φάνηκε πως δεν αισθανόταν καλά. Από την αρχή φαινόταν πως τα πράγματα δεν θα είναι αλά απόψε.



Η αδιαθεσία της Βρισηίδας πριν τον σημερινό (4/5) αγώνα του Survivor 5

Ο παρουσιαστής την ρώτησε πως νιώθει, όμως, εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να απαντήσει, ενώ ήταν σχεδόν λιπόθυμη. Έτσι, αποχώρησε για λίγο, ώστε να της χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 4/5: ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Στη συνέχεια, επέστρεψε έτοιμη για μάχη και ξέχασε ότι της συνέβη. Δεν επέλεξε να μείνει εκτός και ακολούθησε τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας της.

«Δεν τους ένοιαζε που έχασαν το έπαθλο…» – Τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου “έκραξαν” τον Άρη και τον Τάλα

Πριν ξεκινήσει ο σημερινός (4/5) αγώνας του Survivor 5 και πριν την αποχώρηση – δείτε εδώ ποιος θα φύγει -, τα κορίτσια του Άγιου Δομίνικου συγκεντρώθηκαν για να σχολιάσουν όσα συνέβησαν χθές στο έπαθλο επικοινωνίας.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος κατά την επικοινωνία του με τα κοντινά του πρόσωπα, “έριξε” μία σπόντα στον Τάκη Καραγκούνια, λέγοντας ουσιαστικά πως αυτός του διαταρράσσει την ηρεμία. Η Βρισηίδα και η Ασημίνα το θεώρησαν τραγικό.

Μάλιστα, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Άρης και ο Τάλα δεν απόλαυσαν το έπαθλο και με μία δόση χιούμορ δήλωσαν πως δεν θα τους έλειψε η επικοινωνία μετά την παραβίαση των κανόνων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: