Κηδεία: Ετοιμαζόντουσαν Να Τη Θάψουν Κι Εκείνη Ζούσε Και Χτυπούσε Το Φέρετρο

May 5, 2022

Κηδεία: Ετοιμαζόντουσαν Να Τη Θάψουν Κι Εκείνη Ζούσε Και Χτυπούσε Το Φέρετρο



Κηδεία: Ετοιμαζόντουσαν Να Τη Θάψουν Κι Εκείνη Ζούσε Και Χτυπούσε Το Φέρετρο

«Άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να ιδρώνει. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία» – Το απίστευτο περιστατικό σε κηδεία στο Περού που δεν θα ξεχάσει κανένας..



Η οικογένεια της Ρόζα Ιζαμπέλ Κασπέντες περπατούσε αργά πίσω από το φέρετρο της πολυαγαπημένης τους μητέρας σε πομπή στους δρόμους της πόλης Λαμπαγιέκουε στο Περού που οδηγούσαν προς το νεκροταφείο.

Ήταν όλοι θλιμμένοι και έκλαιγαν ενώ αναπολούσαν τις ωραίες στιγμές πριν συμβεί το θανατηφόρο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής της Ρόζα. Η πομπή έφτασε στο νεκροταφείο, και οι κοντινοί συγγενείς κατέβασαν το φέρετρο από ένα αγροτικό αυτοκίνητο (δεν υπήρχε νεκροφόρα) και το πήραν στους ώμους για να το μεταφέρουν να το θάψουν.

Χτύποι μέσα από το φέρετρο

Και τότε συνέβη κάτι το απροσδόκητο. Ακούστηκαν αμυδρά κάποιοι χτύποι που στη συνέχεια έγιναν εντονότεροι. Όλοι πάγωσαν. Οι χτύποι ακουγόντουσαν από το φέρετρο. Κάποιος χτυπούσε από μέσα.

Κατέβασαν το φέρετρο από τους ώμους και άνοιξαν το καπάκι. Οι άνδρες έκλαιγαν, οι γυναίκες έκαναν τον σταυρό τους ενώ μια μακρινή θεία λιποθύμησε με αυτό που αντίκρισε.

Όταν άνοιξε το φέρετρο η Ρόζα τους κοίταζε όλους με τα μάτια γουρλωμένα και κάτι προσπαθούσε να ψελλίσει. Ο φύλακας του νεκροταφείου περιέγραψε τι συνέβη: «Άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να ιδρώνει. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία».

Νεκρή χωρίς να είναι

Σύντομα έφτασε η αστυνομία που ενημέρωσε αμέσως το ασθενοφόρο να έρθει στο νεκροταφείο και να παραλάβει τη ζωντανή γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Ρόζα παρέμενε στο φέρετρο με τους συγγενείς γύρω της να σταυροκοπιούνται μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο.

Μια ομάδα συγγενών σε έξαλλη κατάσταση κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να μάθει γιατί ο άνθρωπος τους κηρύχθηκε νεκρός χωρίς να είναι: «Θέλουμε να μάθουμε τι έχει πραγματικά συμβεί. Έχουμε τα βίντεο που χτυπάει το φέρετρο»

Στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν να τους δώσουν πειστικές απαντήσεις. Οι γιατροί εικάζουν ότι η Ρόζα έπεσε σε κώμα που έμοιαζε με νεκροφάνεια και έτσι ανακοινώθηκε ο θάνατος της.

Τελικά πίσω στο νοσοκομείο σ το «Ρεφερένσιαλ Οσπιτάλ Φερενάφε» όπου μεταφέρθηκε και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη, δεν τα κατάφερε να ζήσει παρά μερικές ώρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: