Survivor 5 trailer 4/5: Η ώρα που περίμεναν όλοι έφτασε! Η ανακοίνωση του Λιανού "παγώνει" τους παίκτες

May 4, 2022

Σήμερα Τετάρτη 4/4 στο Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Μπορεί χθες 3/5 οι Μπλε να έφαγαν να και να απόλαυσαν την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, ωστόσο απόψε οι Κόκκινοι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.



Το κλίμα βέβαια στην Μπλε ομάδα παρά την νίκη τους συνεχίζει να είναι πολύ άσχημο και οι καβγάδες δεν έχουν τέλος. Μετά τον τσακωμό Τάκη – Σοϊλέδη, λόγω της παράβασης του δεύτερου, θα τσακωθούν άσχημα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Διπλή αποχώρηση απόψε 4/5; Όλη η αλήθεια!

Μπορεί να ήταν φίλοι, ωστόσο, η κατάσταση ανάμεσα τους θα ανατραπεί! Η Βρισηίδα θα πει πως δεν τον αντέχει, ενώ από πλευράς του ο Κωνσταντίνος αγανακτισμένος θα πει στην συνέντευξη του πως ήταν λάθος του που την στήριζε τόσο καιρό.

Ο καβγάς τους θα συνεχιστεί και στο αγώνισμα! Συγκεκριμένα, μετά το τέλος ενός ματσαρίσματος όπως μπορούμε να διακρίνουμε οι τόνοι θα ανέβουν ανάμεσα τους.

Πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει. Σοφιάνα Αβραμάκη, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τάκης Καραγκούνιας έχουν βρεθεί εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια των τηλεθεατών που κάθε εβδομάδα κρίνουν την παραμονή των υποψηφίων προς αποχώρηση στο παιχνίδι.

Εμείς λοιπόν, ήδη γνωρίζουμε ποιος παίκτης θα μαζέψει τα λίγα πραγματάκια του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα – δείτε εδώ. Πολλοί μάλιστα, είχαν ζητήσει ο εν λόγω παίκτης να φύγει από το παιχνίδι, άρα η ώρα που πολλοί περίμεναν έφτασε.

Το 4/5 trailer του Survivor 5


Πηγή

Διαβάστε επίσης: