Υπόθεση Αιδηψού: Είναι Καλά Το Γατάκι Που Ο Δήθεν Μάγκας Κλώτσησε Και Το Πέταξε Στη Θάλασσα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

May 4, 2022

Υπόθεση Αιδηψού: Είναι Καλά Το Γατάκι Που Ο Δήθεν Μάγκας Κλώτσησε Και Το Πέταξε Στη Θάλασσα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Υπόθεση Αιδηψού: Είναι Καλά Το Γατάκι Που Ο Δήθεν Μάγκας Κλώτσησε Και Το Πέταξε Στη Θάλασσα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ενός αδέσποτου προκάλεσε την οργή όλης της χώρας.. Ευτυχώς το γατάκι είναι καλά στην υγεία του και ο «μάγκας» συνελήφθη..



Το περιστατικό έχει να κάνει με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο χρήστης mkaramanolis, ο οποίος βρίσκεται με την παρέα του σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό στην Εύβοια. Ο άντρας αυτός προσπαθεί να δελεάσει δύο γατούλες με ψάρια ώστε να πάνε κοντά του. Χωρίς φυσικά να μπορεί κανείς να φανταστεί το λόγο που το κάνει. Οι γάτες τον πλησίασαν. Η μία περισσότερο. Και τότε εκείνος της δίνει μια κλωτσιά και την πετάει στη θάλασσα. Η παρέα του χαχανίζει για το κατόρθωμα του δήθεν μάγκα. Στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με το άλλο γατί αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Ένας από τους φίλους του τραβάει το βίντεο. Το οποίο ανεβάζει στo Instagram.

Βλέποντάς το η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου και πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν τα report και τις καταγγελίες. Και αρχίζει να γίνεται ένας χαμός.

Το τραγικό της υπόθεσης; Αντί να ζητήσουν συγνώμη οι δύο μάγκες, άρχισαν να βρίζουν τον κόσμο με stories που ανεβάζουν στο Instagram, έχοντας νευριάσει που το θέμα πήρε τόσες διαστάσεις και θα πάει στη δικαιοσύνη. Και οι βρισιές πάνε σύννεφο.

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπίρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ@@@@. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στους 20 πόντους, στην παραλία» ανέφερε σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο νεαρός, πριν αρχίσει να βρίζει με απίστευτη επιθετικότητα όσους τον κατέκριναν. Ισχυρίζεται δε ότι πλήρωσε 50 ευρώ για να πάρει ψάρια και να ταΐσει τα γατάκια. Αστεία πράγματα. Στα όρια του γελοίου. Το ζώο φυσικά δεν έπεσε στην παραλία αλλά μέσα στη θάλασσα.

Και ο τύπος συνεχίζει: «Το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση. Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει.

Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ@@@@@@ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ@@@@@α ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο. Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη, να μάθω και να πάθω, να μου κάνετε μήνυση. Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς». Επίσης ανέφερε ότι δεν πήγαν να σκοτώσουν τη γάτα, δεν την κλώτσησε απλά την έσπρωξε και έπεσε στους 20, 30 πόντους στη θάλασσα. (Αν δείτε καλά το βίντεο, θα δείτε ξεκάθαρα ότι την κλωτσάει).

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης στο γατάκι.
Και όσο για τη γατούλα, οι άνθρωποι της Happy Paws-Φιλοζωικη κ Περιβαλλοντική Ένωση Β. Εύβοιας έκαναν μια ανάρτηση που πραγματικά μας έφτιαξε τη μέρα: «Ο γατάκιας είναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί και είναι ένα από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά ❤️».

Οι δύο μάγκες-και καλά- της παρέας. Τα προφίλ τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: