Survivor 5: Έβαλε τα κλάματα η Ασημίνα στο τέλος του αγώνα – Τι συνέβη;

May 4, 2022

Η νίκη των μπλε στο σημερινό (3/5) αγώνισμα του Survivor 5 είναι γεγονός. Όσο κι αν ο Μαρτίκας προσπάθησε να χαλάσει την χαρά των συμπαικτών του, δεν τα κατάφερε και όλοι τους θα απολάυσουν τα μηνύματα και τις φωνές των αγαπημένων τους προσώπων.



Η συγκίνηση της Ασημίνας και του Κατσαούνη μετά την ήττα τους

Οι κόκκινοι, από την άλλη πλευρά, αισθάνθηκαν τεράστια θλίψη που έχασαν αυτή την ευκαιρία. Η Ασημίνα και ο Γιώργος Κατσαούνης ειδικότερα, επιθυμούσαν απεγνωσμένα να μιλήσουν με τις γιαγιάδες τους και η πρώτη, μάλιστα, έβαλε τα κλάματα μιλώντας για εκείνη.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Ο Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη από την γιαγιά του, που σαν ομάδα, όπως είπε, δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την νίκη και να έρθουν σε επικοινωνία, ωστόσο θεωρεί ότι έβαλε τα δυνατά του και η ήττα δεν οφείλεται σε εκείνον.

Αδιανόητη ένταση ανάμεσα στον Τάκη και τον Άρη πριν το σημερινό αγώνισμα

Σε συνέχεια της έντασης που δημιουργήθηκε πριν το σημερινό (3/5) αγώνισμα του Survivor 5 με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Τάκης πήρε τον λόγο και τσακώθηκε ξανά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η λογομαχία ήταν τόσο μεγάλη που ακόμη και ο Γιώργος Λιανός φώναζε στον Τάκη να ηρεμήσει και να ρίξει τους τόνους, ωστόσο εκείνος όπως πάντα συνέχισε κατηγορώντας τον Άρη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: