6+2 αγαπημένα καφέ στο Χαλάνδρι

May 3, 2022

Μπορεί οι περισσότεροι να είναι λάτρεις των Νοτίων Προαστίων, ωστόσο και στα Βόρεια Προάστια θα βρείτε πάρα πολλά αγαπημένα καφέ με cozy διακόσμηση για να απολαύσετε το brunch σας και να πιείτε τον καφέ σας. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε τα πιο in στέκια του Χαλανδρίου, ρίξτε μια ματιά και σίγουρα θα ξετρελαθείτε. Παράλληλα σας παρουσιάζουμε και 5 + 2 μέρη για family friendly μονοήμερες στην Αττική.



Cartesius Coffee & Wine

Ακόμα ένα όμορφο και διαφορετικό καφέ στο Χαλάνδρι, το οποίο διαθέτει και μια εκλεκτή λίστα κρασιών για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας (και) σε οίνο, εκτός καφεΐνης. Σερβίρει εκλεκτούς single origin καφέδες στο vintage εσωτερικό του και σε τραπεζάκια έξω, ενώ στα οπωσδήποτε συγκαταλέγονται τα χειροποίητα γλυκάκια του – αν τα προλάβετε πριν εξαφανιστούν.

Survivor spoiler 04/05: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί στο αυριανό επεισόδιο η Σοφιάννα Αβραμάκη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 04/05: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί στο αυριανό επεισόδιο η Σοφιάννα Αβραμάκη!

Cartesius Coffee & Wine

Mr. Peacock

Ψάχνεις ένα μέρος που να απολαμβάνεις καθημερινά νόστιμο brunch, καφεδάκι και όσο βραδιάζει κοκτέιλ με μουσική υπόκρουση τόση όση για να χαλαρώσεις και να κουβεντιάσεις όπως πρέπει με την παρέα; Το Mr. Peacock είναι το ιδανικό στέκι στο Χαλάνδρι που διαθέτει έναν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και μία αυλή με φυτά και πολύχρωμα μαξιλάρια σε ένα κομψό αλλά ταυτόχρονα casual μέρος.

Mr. Peacock

Mosaic

Μικροσκοπικό, με τζαζ ψυχή και έναν χώρο όπου κυριαρχεί το βίντατζ στοιχείο και φυσικά το μωσαϊκό στο πάτωμα, το Mosaic κρύβει μια ζεστή γωνιά σε ένα μικρό στενάκι κοντά στην πλατεία του Χαλανδρίου.

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

Mosaic

Κόκκινη Σβούρα

Σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο και κόζι χώρο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, είτε στον φιλόξενο εσωτερικό χώρο που διαθέτει, είτε στην υπέροχη αυλή που είναι περιτριγυρισμένη με δέντρα και φυτά. H Κόκκινη Σβούρα μας δίνει την δυνατότητα να παραγγείλουμε τα δικά μας cookies, με τους συνδυασμούς γεύσεων της επιλογής μας, τα οποία ψήνονται εκείνη την ώρα, για να συνοδεύσουν τον καφέ μας.

Κόκκινη Σβούρα

Penny Lane

Ένα από τα πιο όμορφα και κόζι μαγαζιά στο Χαλάνδρι με υπέροχη διακόσμηση, σε μία αυλή με ταβάνι τον ουρανό και γεμάτο μικρά, πολύχρωμα λαμπάκια. Χρώματα που σου φτιάχνουν την διάθεση, από τα πιατάκια, μέχρι τις καρέκλες και το πάτωμα, σε έναν ζεστό χώρο, που μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, συνοδευόμενο από μοναδικές λιχουδιές που σερβίρουν για brunch, αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Penny Lane

Theory Bar & More

Ένα από τα πιο μοντέρνα και in στέκια της πόλης, βρίσκεται κρυμμένο μέσα σε μία στοά στο κέντρο της αγοράς του Χαλανδρίου και φιλοξενεί ανθρώπους όλων των ηλικιών και για όλες τις ώρες τις ημέρας. Το Theory απλώνει τραπέζια στον κήπο του, στο οποίο θα δεις μεγάλα δέντρα σε μια πανέμορφη αυλή περικυκλωμένη από ξύλινους φράχτες και λουλούδια. Μαζί με τον καφέ, απολαμβάνουμε και πρωινό, γαλλικό, αμερικάνικο ή μεσογειακό πρωινό.

Theory Bar & More

Sixteen Bar

Κλασσικό πολυσύχναστο café street bar στο κέντρο του Χαλανδρίου, ιδανικό για να μοιραστείς χαλαρές στιγμές με φίλους & οικογένεια και με πλουραλισμό σε προϊόντα café & snacks. Μία εξαιρετική πρόταση για ξεκούραση και συζήτηση, ιδανική για ηλιόλουστες μέρες, ενώ, μπορείς να την συνδυάσεις με ψώνια, μιας και βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς του Χαλανδρίου.

Sixteen Bar

Hick’s

Οι μουσικές που ακούγονται από τη στοά της Ανδρέα Παπανδρέου σε συνδυασμό με τον κόσμο που απολαμβάνει τον καφέ ή το ποτό του, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. H ιδιαίτερη διακόσμηση αλλά και η μαρμάρινη σε σχήμα Π μπάρα, που βρίσκεται στη μέση του χώρου, εντυπωσιάζει τους πάντες. Στην ιδιαίτερη αυλή που διαθέτει στο βάθος του μαγαζιού, γεμάτη από λουλούδια και φυτά, μπορείτε να χαλαρώσετε ρομαντικά και ήσυχα.

Hick’s


Πηγή

Διαβάστε επίσης: