Survivor 5: «Μας έφτασες στο αμήν!» – Νέος πονοκέφαλος στην Μπλε καλύβα με ομηρικό τσακωμό

May 3, 2022

Παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές των Κόκκινων για την ένταση που δημιουργούν καθημερινά στην παραλία οι Μπλε καθώς δεν μπορούν να βρουν την ησυχία τους από τους καυγάδες τους, ακόμη ένας τσακωμός στήθηκε μετά την ήττα τους.



Τους έχει φέρει στα όρια τους…

Ο Τάκης είναι απομονωμένος από την ομάδα του, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο, μετά τον απίστευτο καβγά των παικτών της μπλε ομάδας στο επεισόδιο της Κυριακής.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Θα πάνε απλοί θεατές στο συμβούλιο – Η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία

«Με την συμμετοχή του Μαρτίκα, αυτού του γλοιώδη τύπου που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ότι πιο ύπουλο, ότι πιο υποχθόνιο σχέδιο θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας», είπε μεταξύ άλλων. Αργότερα και αφού η μπλε ομάδα ηττήθηκε, την καλύβα τους ξέσπασε μεγάλος καβγάς. Φωνές και βαριές κουβέντες ειπώθηκαν.

Στο επίκεντρο των τσακωμών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος δέχτηκε “πυρά” από παντού. «δεν είσαι ο χειρότερος παίκτης, αλλά για να σε ψηφίζουμε σημαίνει ότι φτάσαμε στο αμήν…», του είπαν ανάμεσα σε άλλα.

«Δεν φοβάμαι κανέναν, αν παραμείνω…»

Δεδομένου ότι νιώθει ήδη αποκλεισμένος από την ομάδα του, ανέφερε ο Τάκης πως σκοπεύει να ζητήσει το μερίδιο του στο φαγητό και να ζει μόνος του ενώ σκέφτεται τώρα που ανοίγει ο καιρός να μην κοιμάται ούτε στην καλύβα αφού το μέρος που τον έχουν αφήσει να κοιμάται δεν το διάλεξε εκείνος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: